Славчо пак с торба лъжи щял да печели Пловдив

Автор:
Вторник, 13 Август 2019 17:52
Славчо между стария и новия си политически наставник Славчо между стария и новия си политически наставник

Ето поредната лъжа на "патриота" Славчо Атанасов, бивш кмет на Пловдив, подкрепен от ГЕРБ през 2007 г., който предаде не само подкрепилата го партия, но и издигналата го - ВМРО, и вкара в общината през задния си двор БСП начело с протежетата на др. Гергов. Този измамник, който след това загуби два последователни вота, не само се кандидатира за четвърти път, но и очевидно тактиката му е гьобелсова - една лъжа, повторена сто пъти, да стане истина.

Та поредната му лъжа, след като кандидатурата му бе обявена като обща от НФСБ, чийто депутат е понастоящем, и от ВМРО - партията, която напусна след предателството си, обяви, че над 2000 деца в Пловдив имат проблем с настаняването им в детските заведения. Информацията му била от Община Пловдив.

ЕТО ИСТИНАТА.

Със заглавие: "Има свободни места в детските градини и ясли" е публикувана информация на Румен Златански в "Марица". Ето дословно текстът.

Има свободни места за деца в подготвителните групи. Това съобщиха от Община Пловдив след проведеното на 6 август класиране за прием в детските заведения в града. Участие в него взеха 1586 деца. От тях 1213 са на яслена възраст, 213 за първа възрастова група, 92 за втора възрастова група, 41 за трета подготвителна група и 27 за четвърта подготвителна група за 6-годишни деца. Част от децата кандидатстват за преместване.
Обявените места бяха общо 836, от тях за яслените групи – 472, за първа група – 138, за втора – 58, за трета – 58 и 110 свободни места за четвърта подготвителна група. Данните показват, че за подготвителните групи, в които приемът е задължителен, като цяло има места за всички кандидатстващи. Наближава моментът, в който 3-годишните ще напуснат яслите и ще постъпят в първа група в детските градини, в резултат от което ще се увеличават и свободните места в детските ясли.

Броят на класираните деца е 555, от които 464 деца са класирани за яслените групи, 48 за първа група, 16 за втора група, 11 за трета подготвителна група и 16 деца за четвърта подготвителна група. Причината за малкия брой класирани деца спрямо обявените места е в желанието на родителите децата им да бъдат приети в точно определени детски заведения, в които местата не са достатъчни за всички. Важно за записването на класираните деца е да бъде спазен срокът 14 август 2019 г., включително, до който родителите им трябва да подадат документи за записване в детс
ките заведения, в които са приети.

Следващото класиране ще се проведе на 27 август. Свободните места за него ще бъдат обявени в срок до 15 август, включително. При кандидатстване за прием и подбора на детски заведения от изключително значение е родителите да се съобразят с наличните свободни места. Те следва да са по-активни, да се запознаят с местата, с адресите на яслите и градините и условията в тях, за да изберат подходящите, възможни за класиране детски заведения.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • читател

  Политкомисар Славчо не е проблем за пловдивчани - такъв идиот биха избрали само при номинация на по-голям идиот. Така че ББ и Комисията да не правят грешката като с баба Цецка оригинал и да номинират местната баба Цецка - Зико. Тогава ще си получим Славчо и не като победител, а като поредна загуба на герберската баба Цецка... https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/b14842edd343f0afa2f3843edb513cba_L.jpgРазбира се и в пакет, метлите, тоалетните, мажоретките, комунягите в общината и т.н.

 • Ганева

  За това, кой от двамата е по-успешен кмет, са необходими данни за финансовите задължения на община Пловдив, в края на мандата им.Ако това бяхте направили, щяхте да бъдете убедителен!

 • То пък

  Ти и Тотю - най честните ? От къде ви излюпи майка ви толкова честни, бее ?

 • читател

  отговори на: То пък

  Ето, комунягите вече се обадиха... ББ и Комисията мислете и не правете римейк на баба Цецка президент с номинацията на политическия джендър Зико! Местният Радев - Славчо вече се чувства кмет! И ще го изберите при идиотската номинация на Здравко Димитров - баскетболиста!

 • отец Георги

  Поредната фалшива новина на Божо.Бог да се смели над него,защото душата му е обхваната от злото

 • ЧАКЪРОВ

  СЛАВЧО НЯМА ШАНС!ТОЙ ПРОСТО СЕ ИЗГУБИ В ПОЛИТИКАТА !

 • читател

  отговори на: ЧАКЪРОВ

  Така е по принцип! Но "Когато няма риба и ракът е риба" е казал народът. Т.е. при номинация от ГЕРБ на политическия джендър и лузър Здравко Димитров - баскетболиста, потилкомисар Славчо ще се окаже кмет, защото ГЕРБ и лузърът Здравко Димитров ще загубят - точно както Левски загуби с лузъра си Здравко Димитров - футболиста с 0-4 и общ резултат 0-7!!! Срамно и жалко!

 • читател

  Шансовете на Славчо все повече се увеличават. Пловдивчани трябва да се стягаме за македонска наденица, тоалетни, метли, мажоретки, но като няма риба и ракът е риба... http://www.flagman.bg/news/2018/08/18/153458703835128.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм