Гърневски: Румен Радев извърши национално предателство!

Автор:
Сряда, 24 Юли 2019 16:05
Гърневски: Румен Радев извърши национално предателство!

Президентът Румен Радев окончателно извърши национално предателство. Той свали двуличната маска от лицето си и заплю в лицето българската армия и поруга българското знаме, което е наредено до знамената на страните от ЕС“. Това заяви депутатът Спас Гърневски пред "Фактор" в коментар на ветото, което вчера държавният глава наложи на приетите от Народното събрание закони, по повод покупката на самолетите Ф-16.  

„Той поруга подписа на родината ни, която е член на мироопазващия съюз НАТО. Избраникът на ген. Решетников не успя да прикрие злобата си и обратния курс, който води страната ни към Евразия. Кой загуби, г-н президент, от сделката с Ф-16? Страната ни спечели. А може би се страхувате, че някои стари зависимости могат да доведат България до катапулт. Не разбрахте, че правителството ни избра натовските самолети не заради самозвани политици, а заради експертизата на офицерите от ВВС. Те поискаха Ф-16, и ще го имат. Вие си позволихте да влезете в насрещното движение на политическите сили. Ген. Решетников подцени политическата памет на българите, но филмът свърши!“, категоричен е Гърневски.  Той вярва, че парламентът ще отхвърли и това вето на държавни глава, защото е против националния интерес.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Станев от Германия

    Гърневски е прав, Румен Радев е руско мекере, според мене е по-голям рублоблизец и от Гоце. Решетников явно е заложил на куц кон - Радев не става за Троянски, твърде тъп е за такава работа, не оправдава надеждите. В сравнение с него Гоце къде, къде го превъзхожда. Жалко че нямаше право на още един президентски мандат, а Радев да си беше останал льотчик - поне щеше да се вози на МИТ или АН.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм