Каназирева ще се извини ли? Пловдив има нова галерия!

Автор:
Вторник, 16 Юли 2019 19:18
Каназирева ще се извини ли? Пловдив има нова галерия!

Искам най-напред да се извиня на всички, които ще си направят труда да прочетат този коментар. Защото ще срещнат солени изрази, свързани с едни от най-неприятните индивиди, които правят опити да унижат най-великия град, какъвто е Пловдив.

Искам да кажа още нещо много важно. Разбира се, според мен.

С този коментар започвам моята предизборната кампания за предстоящите местни избори. Макар че те ще се проведат чак на 27 октомври. На някои може да се стори, че финалът е твърде далеч. Но и тези, които мразят и се опитват всячески да унижават Пловдив не са никак малко. А срамотиите, извършени от тях досега, не са за подценяване.

Естествено в сериала, който започвам с днешния коментар, една от централните роли се пада на ненадминатата в Пловдив измамница Дани Каназирева. Има специално място и за предателя Славчо Атанасов и измамническата му кохорта.

Александър Сиди и някои от патриотите също започнаха да се правят на велики, забравяйки, че и техните гащи са дебело оцапани. Да не говорим за срамните червени кхмери и сините останки в политиката.

Разбира се, ще вадя кирливите ризи на всеки, като ще разказвам само доказани истини. Както винаги съм го правил и без да давам предимство на никого от тях.

ЩЕ ЗАПОЧНА ОБАЧЕ С КАНАЗИРЕВА, защото все пак съм кавалер.

Преди време в един от политическите си парцали Дани беше изсипала купища лъжи, с които манипулираше пловдивчани, че местната власт само щрака с пръсти и не върши никаква работа. Макар че в тези хуления тя по цигански тертип приписвашe неща, които не зависят от пловдивската община. В парцала дори имаше рубрика "Обещаните и неизпълнени проекти", където Каназирева изброяваше поименно какво не е свършено. Като това, че преустройството на ДЕТМАГ "СНЕЖАНКА" в художествена галерия не е изпълнено.

Гнусна и долна лъжа. Както е известно, вчера тържествено бе открита художествената галерия "Капана", която се намира именно в бившия детмаг "Снежанка".

Великолепна селекция от картини от фонда на Община Пловдив могат да бъдат видени тук.

В нея са включени над 250 произведения живопис и графика на големите български художници като Вълчан Петров, Ангел Василев, Кольо Витковски, Димитър Киров, Йоан Левиев, Енчо Пиронков, Атанас Згалевски, Георги Божилов-Слона и много други. Картините са избрани сред 2700 творби от шефа на Градска художествена галерия Красимир Линков.

Галерия "Капана" ще работи без почивен ден, а изложбата може да бъде разгледана от 9,30 до 18 часа до 4 август с вход свободен.

Двуетажната галерия „Капана“ е най-голямата в Пловдив. Пространството, с обща застроена площ от 1096 м2, е разделено на две нива, които могат да се обособяват като отделни изложбени зали според характера на експозициите.

Сградата разполага с конферентна зала с 40 места, както и помещения за временно съхраняване на произведения на изкуството. Осигурени са удобен достъп и престой за хора с ограничени физически възможности чрез новоизграден асансьор и подходящи сервизни възли.

Галерия „Капана“ е оборудвана с най-съвременни системи за охрана: СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване. Има пълна климатизация с възможности да се следи и контролира влажността на въздуха в помещенията. Разполага с вградено озвучаване, което може да се управлява автономно, както и с оптичен интернет.

За представяне на виртуални визуални инсталации са осигурени лазерни проектори с висока резолюция и монитори.

И накрая искам да попитам всички онези, които надуват свирката на Здравка Кленджарова, как се чувстват така омърсени, след като художествената галерия е факт. От това, което съм прочел за свиркаджиите, сред тях има юристи, инженери, артисти. Просто не мога да проумея как е възможно да се хванат на ментараджийството на тази измамница. Освен ако не се надяват на някакъв келепирец. Или ако не са... да пази Господ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • читател

  Галерия Капана - там в Капана се намира един от луксозните недвижими имоти на Кленджарова-Каназирева... https://i.ibb.co/LpZmXSW/17052019-002.jpg

 • Симеон

  Откъде спечели пари тази Здравка

 • Борис

  отговори на: Симеон

  Как откъде - от субсидиите за Градски транспорт, т.е. от данъците ни! Шефът на "Автотранс Чолаков" - Димитър Чолаков и е общински съветник, плаща и редовно и то много. И затова сега парите на транспортаджиите не стигали - нали идват избори трябва пак да плащат кампании и наши пари!

 • истината

  100 бона смъкна Здравчето от Чолака за да го направи общински съветник преди четири години. Да не говорим за парите, които му издои по време на мандата. Златно му излезе на Чолаков това съветничество. Затова сега хленчи за още пари от общината. Идват нови избори, Здравка може да е вдигнала мизата от 100 на 200 бона за този мандат.

 • до истината

  отговори на: истината

  Кака Здравка през крив макарон ще види Общинския съвет наесен, помнете го! А който ще да и плаща, като е глупак! Схемата на Гергов вече я е изключила, затова е бясна завалията и сипе лъжи след лъжи.

 • хаха

  Извинение от Здравка?!? Това шега ли е, какво ли?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм