Гоце хареса защитничката на сводниците за кмет на София

Автор:
Понеделник, 24 Юни 2019 16:53
Гоце хареса защитничката на сводниците за кмет на София

Днес Георги Първанов ме направи за смях. Твърденията ми, че един от бившите лидери на червените кхмери, какъвто беше доскоро, е с класа над простеещия Румен Радев се срутиха в сутрешното предаване на бТВ.

Разочарованието ми бе пълно, защото си въобразявах, че Гоце (това е партизанското му име) ще продължи да стои деликатно настрана от скандалите и няма да се впуска в грубите и грозни манипулации, които са запазена марка на червените мутри.

Но уви.

Първанов демонстрира по един категоричен начин, че бивши комунисти няма и всички, които са развявали червеното знаме, имат сериозни проблеми с най-високата част на тялото си.

ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧИ. Както е известно, бТВ е сред най-верните поддръжници на БСП. Примери няма да давам, защото са безбройни. Сега тази телевизия е решила да подкрепя омбудсмана Мая Манолова за предстоящите кметски избори, макар че тя играе ролята на умрялата лисица.

На въпроса на Хекимян за евентуалната кандидатура на Мая за кмет на София Първанов се изцепи, че тя е силна фигура и щяла да бъде добър кмет!

Абе Първанов, абе Гоце. Кой те бие по главата, за да заприличаш на Мунчо.

Как така ти - човек историк, бързо забрави какви срамотии и безобразия е вършила Манолова като депутат от БСП, заедно с червените си колежки Татяна Дончева и Надка Балева, и с подкрепата на Христо Бисеров (ДПС) и Яне Янев (НДСВ). И това се случва през 2006 година, когато ти си президент на България.

ВЪПРЕКИ ТОВА ЩЕ ТИ ПРИПОМНЯ ОТВРАТИТЕЛНИЯ РЕЗИЛ.

Тези сладури с много плам и жар се преборват в парламента да бъде гласуван закон, наречен "Ванко 1", с който присъдите на сводниците се намаляват значително. Така санкциите, които до този момент са между 10 и 20 години, падат на 6 години. Независимо колко момичета са били насила принудени да проституират и дали между тях има малолетни.

СЕЩАМ СЕ ЗА ОЩЕ ЕДИН ОГРОМЕН СКАНДАЛ, КОЙТО СЪЩО Е ГОТОВ ЗА КНИГАТА НА ГИНЕС!

През 2013 се провеждат предсрочни парламентарни избори. В деня на размисъл се разиграва огромен скандал, с който грубо се нарушава конституцията на България. Тогава Мая Манолова заедно с Николай Бареков обикалят телевизиите и разпространяват нечуваната лъжа, че в печатницата в Костинброд са отпечатани над 400 000 бюлетини над допустимото. И те щели да бъдат разпространени в различни градове на страната. Разбира се, лъжата се доказва, но ГЕРБ, въпреки че печели изборите, има по-малко представители в парламента.

ДРУГАРЮ ГОЦЕ, накрая искам да те попитам. Може ли да обясниш на хората как един изпечен мошеник, какъвто е Мая Манолова, може да бъде силна кандидатура за кмет на София. И по какви качества тази шарлатанка ще бъде много добър кмет. Защото сърцатата й защита на сводниците, в която вече има опит, няма да й стигне да седне в кметския стол. Но явно ти имаш различно от моето мнение и не мога да те спра по избрания от теб път на свободната любов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм