Непохитената Деница

Автор:
Вторник, 19 Март 2019 12:23
Непохитената Деница

Блокбастърът "Елена - Сергей" на Позитано 20 е не само най-гледаният, но и най-очакваният - в развитие - политически филм, made in BG.

Ден след като Йончева би Станишев с 20 гласа, Мишо Миков (бивш председател на БСП и бивш шеф на парламента) обяви, че гласуването на Националния съвет е фалшифицирано - Вижте Още по темата.

Сегашната шефка на Позитано 20 Корнелия Нинова го посъветва, вместо да говори по медиите, да сезира вътрешната партийна комисия.

Още по-любопитно е как ненавиждащи се един друг другари - вече са рамо до рамо.

Сложеният на дузпата пловдивски лидер на БСП Георги Гергов - в един отбор с Миков!

Да припомним, че по сценария Гергов отряза главата на Миков за втори мандат на Позитано 20, като подкрепи - със свои хора - именно Нинова.

Сега Нинова му е черна, понеже бързо го изгони от Изпълнителното бюро (въпреки подкрепата).

Миков - след фиаското си на Позитано 20 - дори не се ръкуваше с Гергов. Днес обаче са в един тим. (Може и да се целуват.)

Нинова, разбира се, не би яхнала така брутално шефа на европейските социалисти - Сергей Станишев, ако той като премиер навремето не я беше изпъдил от кабинета си (в качеството й на зам.-министър).

Гергов едва ли би играл на контра, ако не беше изхвърлен от ИБ от Нинова, която сложи начело на Позитано 20.

В цялата галимация Елена Йончева се оказва пионката (с ореола на преследвана от прокуратурата), с която да се отмъщава на бивши сподвижници.

А Позитано 20 имаше идеален ход - европейски и печеливш - вместо да гледаме "Войната на семейство Роуз", да номинира "златната" Деница Златева за водач на евролистата си (която Борисов се опита да отвлече в третия си кабинет, а Нинова - в ролята на политическа свекърва - не му я даде).

Но пък зрителите нямаше да имат блокбастър, който да ги чака всяка вечер до края на май.

Всеки случай - ГЕРБ да му мислят, сериалите са заразни.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • читател

  Да, топлите и студени вълни, обливащи циклично Мадам Лъжа и чумавата козичка МилиЙончева им изиграха лоша шега. И вместо да вземат соломоновското Златно решение - Златева , направиха най-тъпия избор: да застанат срещу 45% и то от властните фигури в БСП. Резултатът е ясен - разстрел на врага с партиен билет. В случая и за голяма изненада на Мадам Лъжа това е тя! А МилиЙончева ще си чумува с козите на баба Дора покрай границата...

 • Слай

  Баев, колкото и къчове да мятате от Герб, Евроизборите ще ги загубите катастрофално. А иначе сапунката, която си описал, чудесно се вписва в елементаристиката на гербаджийското читателско ниво, за което те разбирам. Човек трябва да продава това, което се харчи.

 • читател

  отговори на: Слай

  Слай, червен дебил - помни си малоумния залог - РАЗБИРА СЕ, ЧЕ БСП С ЛУДАТА ЧУМАВА КОЗА МИЛИЙОНЧЕВА ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ И ЕВРО И МЕСТНИТЕ. 100%. Дори червен Колю не смее да даде прогноза в полза на чумувата коза МилиЙончева.

 • читател

  Около ГЕРБ се оформят добри неща: СДС вече почти със сигурност ще се присъедини и с балансиран човек като Вл. Кисьов ще привлекат адекватни десни избиратели. Ако и В. Симеонов прояви политически нюх и се присъедини вече 8,9 депутата се виждат. И всяка от политческите формации печели независимо от резултата!

 • ..........

  Читател, гербаджийска подлого, набий си в тъпата корумпирана глава, че изборите са бела чао, отвсякъде за вас. То, дори Цветанов със седемте апартамента и собствен асансьор до хола е по-умен от теб и вече го е прозрял.

 • читател

  отговори на: ..........

  Ха-ха-ха - изнервен червен дебил. Спокойно, тепърва ще се стреляте по землянките. А топлите и студени вълни обливащи баби Цоли Драгойчеви - Лъжа и Чума ни гарантират шоу... И РАЗБИРА СЕ 100% ИЗБОРНА ЗАГУБА И НА ДВАТА ИДВАЩИ ИЗБОРА. Запиши си червен дебил, че дебилите забравят.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм