БСП с Оскар за сценарий на блокбастър

Автор:
Неделя, 17 Март 2019 17:46
БСП с Оскар за сценарий на блокбастър

Двете дами с музикално звучащи фамилии, които се очертават отново да са лица на ГЕРБ в евролистата - Мария Габриел и Ева Майдел, могат да (се) почерпят, след като Националният съвет на БСП предпочете Елена Йончева (със свален имунитет) пред лидера на ПЕС Сергей Станишев (с втори мандат) за водач на евролистата. Бела чао, бела чао, бела чао, чао, чао...

Политиците (българските) сигурно са полудели или са се взели за богове (на местна почва).

Габриел и Майдел може да са позитивни евродами, но фамилиите им, които добиха след като станаха евродепутатки чрез бракове с чужденци, определено не са това, което ще впечатли българския гласоподавател.

Не че нямат право на европейски фамилии, но като български евродепутатки беше добре да запазят старото си име поне пред тирето.

Но какво е една чуждо звучаща фамилия пред фамилната история в БСП, разиграла се днес на Позитано 20?

Подарък за детето на Йончева от бившия й Станишев, конниче от Брюксел - миг преди да влязат в битка кой да води листата на БСП; войната на семейство Роуз е слаб сценарий пред подобна двулизия.

Тя - водач, той - втори.

Той - лидер на ПЕС, тя - със свален имунитет.

Тя - обвиняема за пране на пари, той - с вила на Женевското езеро.

Ако БСП загуби евровота, Оскар за сценарий не й мърда.

А лявото у нас имаше сериозен шанс този път.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • читател

  Единственият избор за водач на листата без сътресения в Столетницата щеше да е Деница Златева. Млад човек с европейски виждания, незабъркана в никакви скандали и кражби. Всеки друг ще доведе, което предстои за видим до саботаж от една страна на дебилите на изборите.
  Избирането на СтаниШеф ще е ритник в муцуната на Мадам Лъжа от опозицията /Гергов, Миков, варненци/.Как ще го преглътне и ще агитира за СтаниШеф не е ясно.
  Избирането на МилиЙончева е самоубийство в стил баба Цецка за ГЕРБ.
  Избирането на проф. Мокет - доказателство, че 100% от червените са дебили, освен проф. Мокет.
  Избирането на проф. Гечев - невероятна тъпотия - министър на икономиката по време на най-жестоката икономическа криза в България.
  Но вече е късно, партизаните заложиха да два куци коня, СтаниШеф и МилиЙончева- и в двата случай ще се цакат вътрешнопартийно.

 • Ahah!!

  Йончева ще ви спука дамара. Майка ми, дето не е гласувала от години, ще отиде само заради нея. Много добри неща се чуват за нея, а като се има предвид, че БАЦЕ толкова я мрази ще взема да гласувам и аз.

 • читател

  отговори на: Ahah!!

  Не се съмнявам - червените дебили нямат край! Добре, че лека полека измират по физиологични причини. А поредната загуба е 100% за партизаните. Добре запомни тази статия и коментарите от днес и след поредната изборна загуба на червените дебили пак обяснявай за кого си гласувал. Въпреки двата ти дементни гласа за червената чумава коза МилиЙончева - загуба.

 • Шайка

  Шубето е голям срах, ша знаеш.

 • Григорова

  В ГЕРБ сярна киселина пикаят от злоба. Пускат фалшиви новини, че в Пловдив предпочитат Станишев за водач на листата. За ваше сведение той няма въобще да бъде във въпросната листа и това ще е най-доброто, което Нинова ще направи . като много ги ценят.
  Старите муцуни ако обичат да не пречат, каквото са могли-направили са го - 11 поредни изборни загуби. ГЕРБ да си вземат при тях.

 • читател

  отговори на: Григорова

  Григорова, дебилна партизанке!!! Новината за резултата в пловдивското БСП е дадена от др. ти Гергов! Чети малоумнице, а не дрънкай на едро. А това че СтаниШеф въобще няма да влезе в листата на партизаните е новина, за която ГЕРБ трябва да дадат банкет.
  Вече почна гонката на врага с партиен билет сред Столетницата.
  Въпросът е че, Мадам Лъжа не разбира, че тя е врагът с партиен билет. А партизаните знаят как да решат въпроса.

 • hosting

  https://amak.gr//images/webhost-55944.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм