Европейска кула или кенефите на Славчо - всеки сам избира

Автор:
Сряда, 02 Януари 2019 16:33
Европейска кула или кенефите на Славчо - всеки сам избира

На 31 декември написах коментар със заглавие "Истинският филибелия обича безкрайно великия Пловдив!". В него изразих разочарованието си от хленченето на една малка част от пловдивчани, които явно нямат нищо общо с великия град освен да пребивават в него. Временно.

Защото е смешно да ореваваш орталъка заради няколко дни, през които ще ти се наруши рахатлъкът, понеже булевард "Цар Борис III Обединител" ще е затворен от грандиозната сцена, където ще стане официалното откриване на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

В коментара си попитах тези, които плачеха без сълзи: защо не протестираха, когато 100-тина келеши се правеха на поборници и с дни блокираха движението под тепетата, когато един червен професор Иво Христов ги нарече дебили, когато срамният президент Румен Радев обяви в Пловдивския университет, че българите, сред които и пловдивчани, живеят в блато.

Написах също така, че бТВ и Нова тотално оплюват случващото се извън София. Както тази сутрин, когато отново по бТВ информацията за подготовката на тържествата под тепетата започна със затварянето на булеварда. А това какво ще се случи в Пловдив беше без значение.

Но пък бе дадена думата на един смешен общински съветник от НФСБ - Слави Георгиев. Този палячо набързо оплю кмета Иван Тотев, като проплака, че мястото на сцената не било на булеварда.

Тази реплика ме подсети за едно изказване на бившия кмет на Пловдив и депутат от НФСБ Славчо Атанасов, публикувано в NEWS.bg на 28 декември. Според него Иван Тотев е трябвало да построи сцената на паркинга на "Колодрума".

Да си призная много се смях на това идиотско предложение. И понеже Славчо ме развесели, ще разкажа няколко епизода от неговото гениално кметуване. Като гарантирам за тяхната автентичност.

Но преди това ще припомня за неговата предателска дейност. Войводите в Пловдив никога няма да забравят опита му да унищожи ВМРО под тепетата. Не успя, защото срещна яростната съпротива на бившите си колеги. Но като кмет успя да предаде ГЕРБ, партията, която го направи кмет. Нещо повече - той подари управлението на града на червените кхмери, които превърнаха великия Пловдив в бунище.

Но да си дойдем на думата.

Славчо Атанасов ще бъде запомнен със строителството на кенефи. Тази велика дейност бе придружена с горещи изпълнения на мажоретки. Според проучване жителите и гостите на Пловдив се облекчават в 10 модерни обществени тоалетни. Поддръжката на WC-тата е с работно време от 8 до 20 ч. и излиза 10 000 лв. месечно на общинско предприятие “Чистота”, а приходите са под 2000 лв., тъй като от таксата по 50 ст. са освободени пенсионери, майки с деца до 7 години, полицаите и служителите на “Общинска охрана”. Явно Славчо не се притеснява от разходите, защото грижата за човека е над всичко.

Славчо се показа като истински българин по време на операцията "Обединен защитник" на НАТО в Либия през 2011 г. След като за джамахирията заминава крайцерът "Дръзки", като офицер от запаса той веднага решава, че вече сме във война с Либия.

"Няма да крия, че сме пред война и съм длъжен да взема спешни мерки за защита на Пловдив", категоричен е градоначалникът. И без да се чуди спешно обява бойна готовност и свиква кризисния щаб. Привикани са хората на ДАНС, НСБОП, МВР, пожарната и кой ли не. Не съм сигурен обаче дали в екипа е имало психиатри? Но е факт, че след сбирката Славчо вече има ново име - Либиеца.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (45)

Покажи предишните коментари
 • Пловдивчанин

  отговори на: ГЕРБ

  Ей големи главчовци сте - не разбрахте ли, че с лъжи не се печели, нито с покупки на втори тур. Вижте си справката от изборите - 20% разлика на първи тур, това е положението. Няма да я стигнете нито с Герговите гласове, нито с каназирките и дада България, а с Бареков съвсем ще я вапцате. Ама стой та гледай, сеир голям ще е и срам ще берете трети път с Главчо начело.

 • читател

  отговори на: ГЕРБ

  Участниците в масонско-ягодовското ветрило, чиято единствена цел е да свали управлението на ГЕРБ в Пловдив, са: Зико - "дясната подметка" на Митьо Пищова, политкомисар Славчо - "лява, патриотична подметка" на Митьо Пищова и Каймаканов - играещ ролята на фес на Митьо Пищова от село Ягодово...
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/galleries/71331/2.JPG
  Целият този "ГЕНИАЛЕН" план е замислен в масонската кочина на пловдивския "олигарх" с "благословията" на местния митрополит Николай и единствената му цел е изместването на ГЕРБ от управлението на Пловдив.
  http://static02.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/lov052.jpg
  http://static01.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/ger22.jpg
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/6b8abbfac4225653586c1053eb1a2e06_XL.jpg
  http://politikata.net/wp-content/uploads/2014/10/20141006.qedtgveqnk1.jpg

 • читател

  отговори на: ГЕРБ

  Зико, всичко се помни:
  Червените некадърни замовете на Славчо: Ал. Константинов и Търновалийски /загубил за Пловдив 6 000 000 евро европейско финансиране/. Имаше и трети червен зам. кмет - Колаксъзов, който след скандал, че е длъжник със запор, бе изритан от Общината.
  http://www.snews.bg/files/site_data/Articles/1443/1443_gallery_main.jpg
  Планът на др. Гергов и БСП е: на всяка цена сваляне на дясното управлението на ГЕРБ и връщане на БСП и разрухата в Пловдив, чрез политкомисар Славчо!
  Ако този селски план се осъществи Пловдив ще бъде изолиран от държавното управление, точно както бе изолирана България от Европа при управлението на Орешарски и БСП.
  http://www.varna.utre.bg/images/galleries/2015/04/5621//b2f5ff47436671b6e533d8dc3614845d249338e601902b14d0f529fe5e6ae417.jpg Нека Пловдив не се превръща в поредна Вероника на другаря-масон Гергов…
  В неделя масово по секциите и гласуване за инж. Ив. Тотев за безспорна победа на ГЕРБ и останалите десни пловдивчани!!!

  2010г: „Няма нищо лошо в това ВМРО-НИЕ да подпише споразумение за управление с БСП. Това заяви кметът на Пловдив Славчо Атанасов по повод решението на пловдивските социалисти да настояват да бъде сключено писмено споразумение с воеводите за по-нататъшното управление на града. Когато се работи в правилна насока и нещата се случват, не виждам причина да не се подпише споразумение, допълни кметът“.
  Включително отровения орех!!!

 • историк

  Какъв Деню Манев бе. Него са го съдили за 10000 лева подкуп и че е крал камъни от тепето да си строи къщата. Жалък кокошкар в сравнение с конската глава тотюва ,който където и да го хванеш все е за съдене.

 • ДО ПЛОВДИВЧАНИН, ТОЕСТ ТОТЕВ

  БОЖЕ ПРИБЕРИ ГО. НЯМА ТАКЪВ ГЬОНСУРАТ , ВЕРНО Е. ТОТЕВ И ТИ ГОВОРИШ ЗА ПОКУПКИ НА ВТОРИ ТУР. МАЛЕ , МАЛЕ . ДЕТО КУПИ ЦЕЛИТЕ ЦИГАНСКИ МАХАЛИ. ДЕТО МЕЖДУ ДВАТА ТУРА НА КАНАЗИРКАТА ЗАЕДНО С МЕНДА , БОЙКО И ЦЕЦО И ПОДАРЯВАХТЕ ЦВЕТЯ ДА ВИ ПОДКРЕПИ. ДЕТО ЗИКО КАТО КУРВА СЕ ИЗВЪРТЯ , А ЩЯХА В ЗАТВОРА ДА ТЕ ПРАЩАТ. И НАКРАЯ ДА СТИГНЕТЕ ДО ТАМ , ЧЕ ДА ПОДПРАВЯТЕ ПРОТОКОЛИ. ТОТЕВ , СРАМ СИ ЗА ПАРТИЯТА СИ , НО ПО - ЛОШОТО Е, ЧЕ СРАМИШ И ПЛОВДИВ. АПРОПО , СЪС ПРАСЕШКАТА ТИ ИСТОРИЯ ЗА ГРАДА НИ СЕ ПРИКАЗВАТ ВИЦОВЕ. С КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛ ПЛОВДИВ ТОВА УНИЖЕНИЕ , ЧЕ ИМА НАЙ - ТЪПИЯ И КРАДЛИВ КМЕТСКИ НАМЕСТНИК , ДОРИ НЕ СИ И КМЕТ , В 8 ХИЛЯДНАТА СИ ИСТОРИЯ. СЛАВА БОГУ , ЧЕ ТВОЙТО СЕ СВЪРШВА И НАЛИ ЗНАЕШ КАКВО ТЕ ЧАКА-- ЗА ДЪЛГО ПРИ БАЙ СТАВРИ

 • ятаци

  баев статев и минчев ще му носят коката в пандиза

 • КУЛА за будалите = хак ни е

  За многохилядните навалици зрители на "откриването" ще се посмеем следващата седмица; ХОТЕЛИЕРИТЕ вече ронят горчиви сълзи, зле изпързаляни . . .
  Историята ЩЕ запомни (не за „много дълго време“, а ЗАВИНАГИ) подвизите и постиженията и малоумните „проекти“ на тази крадлива управа на инджинеринг Иб. Тотев и неговата шайка от асфалтаджии, автобусаджии, велосипедаджии, предприемачи (с техните подизпълнители, плочкаджии, украсители, подобрители и разхубавители и ласкатели. Стратев фльорцата!).
  Че блокираха си идиотизъма си автомобилното захранване на целия обезкръвен Център и задълго принудиха населението за селяндурско ПЕШЕХОДЕНЕ километър след километър без транспорт, без бус, без тролей, без трамвай, без метро, без каляски- затова ги очаква Геената Огнена,
  РежимътБоБоТРИ ако не го закопае това градче със затихващи функции, то самата емиграция ще го изпразни – да се чудим кои пенсионери за колко епохи има да му изплащаме борчовете (след като е разпродал де що докопа общинска собственост)

 • читател

  отговори на: КУЛА за будалите = хак ни е

  Ти пък къде се пишеш бе червен селянин. Барабар Петко с мъжете. Стой си на село при чумавите кози и пляскай на лъжите на др. Корнелия.

 • спря трафика, за да приватизира ТУНЕЛА

  Сакън, да не му пусне някой мухата, че както спря трафика през ТУНЕЛА сега инджинеринг Иб. Тотев що да не го продаде (безкористно!) на някой Ортак, че на сушина там да си разиграват "проекти" и изгъзици, ОСъвет да ръкопляска, а Стратев и бай Баев да публикуват хвалебствия = = = еха!

 • Продажна на тунел. Червените дебили верно нямат изброяване. Той си ви знае проф. Перука.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм