За Румен Радев, Иван Панев и Бойко Борисов

Автор:
Понеделник, 26 Ноември 2018 07:51
За Румен Радев, Иван Панев и Бойко Борисов

Румен Радев разтръби през уикенда, че имало сценарий семейството му да бъде въвлечено в пътно-транспортни скандали. И този сценарий бил режисиран от управляващата върхушка. Макар, че има неоспорими доказателства за нарушенията на мерцедесите, с които движи тази селска двойка. И от КАТ, и от НСО, и от живи свидетели. Има дори наказани за уж режисираните сценарии.
Ще спомена три от тези "филми", за които знае цяла България. Макар да съм сигурен, че има и други издънки, които засега се покриват. А трите "филма" са:

1. Нарушението на бащата на Радев на кръстовище в Харманли, където с мерцедеса си сгази триколката на инвалид, като имаше опасност от тежки последици. На всичко отгоре на инвалида беше наложен акт.
2. Сблъсъкът на кръстовище в София между автомобил на НСО, който пресича кръстовище с бясна скорост на червен светофар. В мерцедеса пътуват семейство Радеви. Потърпевшият автомобил е управляван от жена. След сблъсъка тя е откарана в болница и за неин късмет се е разминало с охлузвания.
3. Преди няколко дни мерцедес на НСО, в който пътува Деси, навлиза в насрещното движение на бул. "Фритьоф Нансен" и заковава пред бутик, в който Радева отива да си купува рокля. Избухва скандал между катаджията, който опитва да глоби шофьора на бронираната лимузина, и охранителката на Десислава.

И в трите случая, въпреки очевадните нарушения, Радев-баща, Радев-син и Радева не правят дори опит да се извинят за скандалите. Не правят опит и да помогнат.
Да не говорим, че Радева няма право по Конституция на автомобил на НСО. А безсрамният й и безмозъчен мъж, който нарича държавата блато, смучи по един просташки начин хилядарки, за да задоволи капризите на изключително простата си жена. Която е съща като него.

СЕГА МАЛКО ИСТОРИЯ с два примера, от които всеки да си прави изводите.

ИВАН ПАНЕВ (лека му пръст) е човекът, който е направил много за Пловдив - и като кмет, и като първи секретар на БКП. Дори беше кмет и на София, за да им оправи бакиите. Благодарение на него имаме Гребния канал. Съпругата му Мария бе изключително скромна жена. За това как ходи да пазарува се носят легенди, които всъщност са истина. Веднъж след работа нейни колежки я канят на кафе, но Мария отказва, защото трябва да пазарува и готви. Тогава идва предложението да вземе служебния автомобил и да напазарува по-бързо, за да остане време за кафе. "Вие какво с
и мислите. Как така ще взема служебния автомобил. Ами ако Иван разбере, ще ми отреже главата", отказала Мария.
ЗОРКА ПЪРВАНОВА е също една скромна българка. И през двата президентски мандата на червения Георги Първанов за нея не се чу нито една крива дума.
ТАКА беше и със съпругите на сините президенти Жельо Желев и Петър Стоянов.

БОЙКО БОРИСОВ СПАСЯВА РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФА НА АМ "ТРАКИЯ"

Точно преди една година премиерът Бойко Борисов се притичва на помощ на пострадали в тежка катастрофа, станала на Околовръстния път на Ямбол. В катастрофата са пострадали млад мъж и две млади жени. Шофьорът успял да излезе, но пътуващите с него жени останали заклещени.
Малко след катастрофата оттам минава правителственият кортеж. Охранителите от НСО повикали полиция и линейка, а до пристигането на спешните медици премиерът Борисов и придружаващият го лекар от болница "Лозенец" д-р Светлин Стилянов извадили жените и им оказали първа помощ. Минути по-късно пострадалите са откарани в болницата в Ямбол, а министерският кортеж продължил пътуването си.
„Около 20 часа минавахме по магистрала "Тракия" в района на Ямбол. Видяхме човек, който махаше настойчиво. Изглеждаше, че е пиян и казах на шофьора да спре, за да го махнем от платното, за да не го блъсне някой, защото хем шофьорът щеше да е виновен, хем този човек може да умре. Впоследствие се оказа, че човекът не е пиян и от 15 минути махал на коли да спрат да му помогнат и никой не се е отзовал. Такива сме си българите – на приказки сме много силни, но иначе…”, казал Борисов. През нощта Борисов звънял в болницата, за да се увери, че всичко с пострадалите е наред.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Какво може да се очаква от шофьор на самолет под чехъла на ген. Деси, а още повече от шофьоршата на самолет ген. Деси? Комплексарщина и нагла селска простотия особено демонстрирани от ген. Деси. https://i49.vbox7.com/o/7b9/7b9ce024700.jpg
    Шофьорът на самолет Радев е най-добре на лоста - никому не пречи, а и мозъкът му се оросява повече, защото му е нужно...

  • гражданин

    поредното диарично изхождане на патриарха на простаците лизачи статев

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм