За Румен Радев, корупцията и конфликта на интереси

Автор:
Четвъртък, 11 Октомври 2018 05:53
За Румен Радев, корупцията и конфликта на интереси

Този Румен Радев наистина не става дори за фатмак. Вчера отново замириса на партенки след поредните му тъпи изявления. Ще отбележа само две, за да не си запушваме дълго време носовете.

Първото е, че бедността раждала корупция и престъпност. Сякаш двете "професии" са различават една от друга.

Но в същото време трябва да признаем, че той има опит в борбата с тези пороци. Преди време, като командващ ВВС, назначава съпругата си Деси, която тогава му е любовница, на втора заплата в щаба. Така той прави "страхотен жест" като я измъква от "лапите на корупцията и престъпността". А дали е имало друг човек, който истински се е нуждаел от пари, няма никакво значение.

Втората идиотщина е предложението му парите от излишъка да бъдат раздадени за различни дейности. Защото статуквото не можело да се бори с бедността и корупцията. И всичко това в типичния му стил - без нито едно конкретно предложение. Важното е да се харчат пари.

На предложението финансовият министър Владислав Горанов съвсем направи кратко, но категорично изявление - няма как да стане това, защото в държавата има ред и закони. Очевидно Горанов знае, че парите на държавата на бива се харчат безразборно и с лека ръка, макар че хазната е пълна, както никога досега. Защото непрекъснато се налагат спешни плащания, които не търпят отлагания. Като последните 150 милиона за децата с увреждания. Но това явно не вълнува срамния цървул.

И се сещам за великата английска баронеса Маргарет Тачър, която беше казала, че: "Комунизмът свършва, когато свършат чуждите пари". Или, с други думи: Докато могат да се крадат и харчат чужди пари, все ще има комунизъм и комунисти!

Като Румен Радев и бандата на червените кхмери!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Най-после Радев направи правилен политически ход и мълча... По случая с убитата от циганин журналистка... Не се изложи като Мадам Лъжа, червената кучка Йончева, дясно-левия малоумник Хр. Иванов и т.н. политически отрепки.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм