В БСП са щастливи само като грабят и причиняват болка

Автор:
Четвъртък, 11 Октомври 2018 05:47
В БСП са щастливи само като грабят и причиняват болка

Като гледам снимката с четиримата червени боклуци, най-искрено се чудя - как може на тази земя да се пръкнат такива вампири. Чудовища, за които няма живи хора. Чудовища, за които думичките чест и морал не съществуват. Чудовища, които са скопени за истинския живот!
Явно това са някакви повредени индивиди, които при всяко отваряне на устата заливат с отрова всичко около тях, което спира да расте. И за най-голямо съжаление това са само част от многобройните лазещи отрепки, опитващи се да унищожават всеки, който не е като тях. Без значение дали става въпрос за истината и морала.
Защото за тези отрепки България не струва дори стотинка. Те маскарят родината си без да им пука, че тук са се родили и израснали. Те са щастливи само когато грабят, когато причиняват страдание на хората и когато маршируват по трупове.
Последната гадост на тези болни червени кхмери е случаят с Виктория Маринова. То беше плюене по държавата, по правителството, замеряха с лъжи обикновените хора, опитваха се да разлюлеят страната. Без да им пука, че Виктория има дете, родители и близки, които страдат след жестокото убийство. Така, както правеха и след катастрофата край Своге, при катастрофата с хеликоптерите...
Естествено, никой от червените кхмери няма намерение да се извини на полицаите, които показаха изключителен професионализъм, за да заловят убиеца. Чучелото Румен Радев също си натисна задните части, макар че при назначаването на Младен Маринов за министър на МВР побърза да го захапе. Нищо ново. Не можеше да бъде друго, защото и той е в отбора на отрепките!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • ЗЗ

    А в Герб само когато подаряват мъчени, народни пари на олигарси като Гергов. 7500 лева на квадратен метър за дупката във Варна. такава цена и в Ню Йорк няма. А, ти, Стратев вместо да бръщолевиш глупости, по-добре се засрами поне от майките на болните деца, на които тези пари можеха да се дадат.

  • ГРАЖДАНИН

    Господин Баев,предполагам,че и Нюйорк таймс ще бъде щастлив да има КОЛУМНИСТ,като подобието на журналист Божидар Статев.Единствените публикации,които не предизвикват позиви за повръщане,са тези на спортна тематика.И за да не бъда погрешно разбран от мижитурките,които си мълчаха по време на соца,не идеологичната насоченост на писмените екстременти на Статев ме дразнят,а просташкия начин на изразяване.

  • Георги

    Не е хубаво човек да се зарича да прави или да не прави нещо. Въпреки това, обещавам на себе си повече никога, ама никога да не чета нищо написано от горепосочения и т. нар. автор.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм