БСП се самоубива. ДПС натиска спусъка

Автор:
Четвъртък, 16 Ноември 2017 13:37
БСП се самоубива. ДПС натиска спусъка

Напускането на парламента от страна на БСП - завинаги, с изключение на 3 заседания още - е самоубийствен ход, а патлакът е в ръцете на ДПС. За кой ли път?

Днес беше Рубикона ще пробие ли кворума на парламента бойкотът на БСП и ДПС. Не успя.

От утре командировки няма и няма никакъв шанс двойната завера да успее. ДПС бързо ще смени курса - къде посред зима да тръгва из страната, като и без това е с твърд електорат? - и ще се върне.

Ходът на Корнелия Нинова може да се окаже самоубийствен за БСП, ако столетницата се самоизолира от законодателния орган.

Ситуацията с нищо не напомня тази при кабинета Орешарски. Златният пръст на Сидеров тогава не може да се сравни с тройната, а тихомилком /с ДПС/ и четворна парламентарна подкрепа за Борисов II.

Исканията на Нинова - или оставка на Главчев, или бойкот, са безсилие. В последна сметка всичките 240 народни представители решават кой да е пръв сред равни.

Така, че Главчев не само остава, но става и по-силен заради непремерения политически ход на лидера на БСП.

Нинова, върни се, пистолетът е в ръцете на Доган.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • читател

  Червеният профан Иво Христов получи и доказателство, че не 80%, а 100% са дебили, но не от всички българи /както твърдеше левият дизайнер с руски мокет на бетонната кратуна/, а от партизаните на Мадам Лъжа... Партизаните-дебили вършат уникална клоунада, къде по-забавна от пуча-цирк в Графа на шофьора на самолет Радев.
  Май в последните си години на баба Цола Драгойчева повече и работеше мозъка от на Мадам Лъжа... Днес станахме свидетели на тотално изкукване на конника без глава Нинова... http://varnahot.com/wp-content/uploads/KORNI44-650x250.jpg
  Този път наистина, не метафоричстично.

 • читател

  Познайте кой "къдравият мъж" е на селската кранта? http://pik.bg/f/gallery/195/8a497501af828b59e3232d350d1dff8c.jpgИ накъде гордо води 100% от дебилите на БСП, заедно с червения профан Иво Христов?!?

 • Късъташаков

  Читателче, това на снимката е Жана д'Арк, ама наистина метафористически! Очевидно пак си пропуснал да си вземеш хапчетата!

 • читател

  отговори на: Късъташаков

  Червен дебил от 100% извадка на профана-дизайнер на мокети Иво Христов - това е Жана от с. Крушовица... Която утре, нищо чудно да те поведе към Бузлуджа... Барабар с останалите червени дебили от БСП.
  Мисля, че др. Гергов и здравите елементи от БСП трябва да активизират такситата...

 • Бояна

  изненада....
  Главчев подаде оставка, ами сега :)

 • читател

  отговори на: Бояна

  Бояна сега на Бузлуджа. Воглаве с Мадам Лъжа и левия дизайнер на мокети и завършен профан Иво Христов. Сега Цвета шеф на НС. Да видиш кон боб яде ли...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм