Червеният кхмер Иво Христов!

Автор:
Вторник, 07 Ноември 2017 18:59
Червеният кхмер Иво Христов!

Преди няколко дни написах, че смешният проф. Иво Христов от БСП е абсолютен идиот. В Деня на будителите той изрече чудовищни послания, от които извираше омраза към българите. Роденият в Киев боклук предрече, че честването на празника на мъртвите Хелуин може да се превърне в празник на прекратяването на българското образование.
Днес този българомразец доказа, че оценката ми за него е абсолютно точна. На сбирка в Раднево той подкрепи тезата на Москва, че спасяването на българските евреи е станало благодарение на Съветската армия. Така той стана проводник на поредната антибългарска истерия на Кремъл, изопачаваща историческите факти.
Няма да коментирам любовта му към Съветския съюз и червената армия. Ужасяващото е, че този небългарин буквално се е разпищолил и продължава да се гаври с българите. Ето как обяснява скандала с българските евреи. "Искате ли да ви кажа как се прави това - скандалът, който върви вече два дни. Класика в жанра - като отчетеш, че 80% от населението са дебили и не могат да се подписват, това работи безупречно. Кое беше поводът - омаскаряването на паметника на Съветската армия с антисемитски надписи. Какво каза Мария Захарова - че не трябва да се забравя, че ако не беше Съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане така? Или ще кажем ние: йок, не - на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата!", казва Христов.
Не ме интересува мнението на идиота за Съветския съюз. Но да нарича българите дебили е подло и нечовешко. Опити да ги направят такива, за съжаление понякога успяват. И тези упражнения ги вършат именно човекомразци като професора.
Не очаквам реакция от БСП Корнелия Нинова, които са царе в произвеждането на скандали. Защото това е все едно да чакаш извинение от червените кхмери.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (10)

 • читател

  Мадам Лъжа ще не ще, ще вземе позиция, защото червеният СерГей със засадения мокет, за пореден път се издъни здраво...

 • Крум

  Професора е професор. Задника е задник.

 • За баланс

  Читанка, напиши ода за герберастките муджахидини-Тодоров, Биков, Харизанов, Марков и т.н./за мИнджевци и сУгаревци няма да питам/!

 • БВ

  Това същество което нарича себе си проф. (чети профан) е копие на Гьоринг. Той лично би избил евреите ако не му служеха за пропаганда! Само погледнете лицето му излъчващо омраза към всичко човешко! Време е да прочете "Архипелаг ГУЛАГ" ако знае за какво става въпрос!!! Едва ли! Такива проф. (чети профани) в последно време се нароиха много. И някой да му каже на това човеконенавистно същество, че агентите на ГЕСТАПО са обучавани от КГБ. Това е изписано в руски книги. Защото той очевидно не е чел правилните книги. По всяка вероятност само томовете на товарищ Ленин.
  Що се отнася до дебилите той очевидно има предвид промитите мозъци на членовете на собствената си партия.
  Но сега трябва оближем долната част на гърба на руските си работодатели и да засвидетелстваме вярност! А може би да си получим и заплатата?!
  Факт: Изказването на "тоя" е абсолютно гадно и просташко. Той дори надмина Нинова и Йончева! Изказване на истински "куманист"! Да мразиш собствения си народ и да го обиждаш!!! За това че не е чел история разбираме! Той просто иска да я пренапише! Ще го назначим за министър на министерство на истината(виж "1984" на Дж. Оруел)

 • На куково лято

  А тиквестия кога ще се извини за: "вие сте прости" и "лош човешки матрял"?!

 • читател

  отговори на: На куково лято

  Изразът „Вие сте прости и аз съм прост" е медийна манипулация, заяви по-късно Бойко Борисов по отразяването в медиите на посещението му в Кърджали.
  "Ако бяхте коректни, в Кърджали работниците казваха, че за първи път има премиер, който отива при тях на крака, говори с тях, разбира болката им, прави реални неща за тях. Докато балоните, които са Станишев и Първанов, никога не са стъпвали при тях и им говорели... един каза – „Витаят в облаците". Аз тогава най-саркастично им казах: Понеже те ни имат за прости и нас, и вас, ние се разбираме. Вие сложихте заглавието: „Аз съм прост и вие сте прости". Виждате ли – колко манипулативно работите; затова няма да ви отговоря повече, защото взимате само част от това, което ви казвам, и нямам доверие, че може манипулативно да използвате пак само едната част", каза премиерът Борисов.

 • читател

  отговори на: На куково лято

  червен битов отпадък, На кукОво лято ББ е казал "лош човешки матрял", май и ти си червен продажен дизайнер като профана Иво Христов, долен лъжлив циганин и дементен пенсионер, лъжещ повече и от Мадам Лъжа. Ето точните думи на ББ, който, както винаги е безкрайно ясен и прям:

 • ТОТО

  ЧИТАТЕЛЧЕ БРЪКНАЛИ ТИ ОТЗАД ПРОФЕСОРА.

 • читател

  отговори на: ТОТО

  ТОТО, червен битов отпадък, в Столетницата е привично да си бъркате по дупките, дали на баба Цола, дали на СерГей... Все в землянката си бъркате по дупките, а гледайки неграмотността ти, червен дебиле, по "празния" член на подлога в мъжки род, е ясно, къде ти бъркат чистачо на тоалетната в Панаира. А дали ти бърка профана Иво Христов, с руски мокет на празната си бетонна кратуна или друг партизанин, в края на крайщата си е твоя вътешнопартийна работа, червен битов отпадък..

 • Що бе Баев

  Дали пък читател не е Фторото аз на Баев. Така всеотдайно му публикува простотиите!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм