ДПС - ибрикчии на Нинова

Автор:
Петък, 03 Ноември 2017 18:48
ДПС - ибрикчии на Нинова

Шефът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че ще подкрепят БСП в мераците й да свалят правителството. Срамното е, че поводът за вота - корупцията, е срамен. Защото именно двете партии живеят от корупцията. Вече няколко пъти съм писал за мръсотиите и лъжите, които бълват всеки ден червените кхмери. Само ще напомня, че, когато БСП е на власт, от Европа спират парите кажи-речи още на другия ден. А знае се, че техни отколешни партньори в далаверите винаги са ДПС.
Но малко повече за циганията на ДПС. Техният човек, който трудно говори български, изръси гнусната лъжа, че европредседателството ни е под заплаха, защото в Брюксел недолюбвали патриотите. Освен това демокрацията щяла да бъде торпилирана. И ред други цигански мохабети.
За да изкарам наяве кирливите му гащи, са достатъчни само два факта. Това най-много обичам да го правя.
Първият факт е коментар в "Капитал", свързан с парламентарните избори през 2009 година. Написаното, според запознати, важи с пълна сила и сега.
"Проблемите започнаха от самото начало на изборния ден - започва разказа си Диана Дамянова, тя е шеф на предизборния щаб на Вежди Рашидов. В 90% от секциите от самото начало не пускаха застъпниците в секциите. Там, в Кърджалийско, за 20 години демокрация понятието застъпник означава някой от селото, който се прави, че е от друга партия, а всъщност е от ДПС, да представлява друга партия. Това е принципът, външни хора никога не са влизали там и никой не е правил опит да печели изборите на това място. Когато застъпниците на партия ГЕРБ се явиха на терена, те масово бяха изгонени".
Ето и втория факт. През 2013 година със златния си пръст Волен Сидеров осигури кворум, който даде възможност на БСП и ДПС да съставят правителството на Пламен Орешарски. Така "Атака" подкрепи доскорошните си врагове. И питам: Защо тогава Карадайъ и останалите депутати от ДПС не се срамуваха от националистите. Отговорът е елементарен - защото започна голямото лапане на държавната баница. Такъв резил обаче не можеше да се случи в "Столипиново". Защото братята цигани имат по-голям морал.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм