Ексклузивно: Мерцедес от 1968-ма спечели вота

Автор:
Неделя, 26 Март 2017 20:12
Ексклузивно: Мерцедес от 1968-ма спечели вота

ГЕРБ спечели вота благодарение на един антикварен Мерцедес.

Мерцедес, модел 1968-ма, за който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заговори в самия край на предизборната кампания, а днес сам шофира динозавъра до секцията си в Банкя, спря хибридната война из нета, отсече като с нож облъчването от Русия.

Който не е разбрал този език на дипломацията с една Велика сила, ще си остане дребен местен политик.

Екзотичният Мерцедес се появи в гаража на Борисов наскоро. Той, разбира се, е напълно безсмислен, ако не е Модел 1968.

Това е годината на Пражката пролет. Нашите политически галоши, включително във Външно, със сигурност не са разбрали знака. Затова ще го обясним, след като глупавата забрана за коментари в деня за размисъл и до края на гласуването не ни позволяваше.

На езика на дипломацията Борисов каза на Путин - ако се месиш на вота, ще има народно въстание. Ще има Българска пролет. Преди това му каза на няколко пъти и друго - БСП те лъже с АЕЦ, с Южен поток, а ние ти платихме 1 милиард и 300 милиона за Белене.

И Путин го разбра. Впрочем и президентът Румен Радев го разбра, което му прави чест, понеже не позволи Костинброд 2, примерно.

Хибридната война срещу българския избирател беше незабавно прекратена в нета от петък насам. Просто една Велика сила остави един малък народ да гласува свободно.

Това е заслуга на Борисов, колкото и опонентите му да го определят като "прост балкански субект".

"Умните" засега са извън парламента. Не казвам - от глупост, споменавам го като факт.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Блаупункт е радиото в Мерцедеса от 68г. на ББ. Ако продължа с лингвистичния анализ на думите на ББ за българските политически галоши, най-добре е да им покажа логото https://logo-png.com/logo/blaupunkt-logo.png и превода - СИНЯ ТОЧКА!!!
  ББ обясняваше многократно, за който може да чуе, че при едно от последните си посещения в Германия е закупил оригинално радио Синя Точка за Мерцедеса от 68г.
  В това време другарката Нинова яздеше коне по селските мегдани, плюеше Евросъюза и обясняваше колко и отнела демокрацията...

 • читателка

  Отново е удоволствие да ви чета, г-н Баев! А коментарът на "читател" отново ми дава пример за блестящ сарказъм! Хайде, със здраве

 • Авраам

  СИК Тел Авив свърши вчера безупречна работа. Всички 250 гласуващи бяха приети и обслужени по перфектен начин. Сърдечна благодарност от всички за Рина Бакалова - председател, Камен Минков - зам-председател, Даниела Чопова-Стоянова - секретар; Ивелин Стефанов - нашият перфектен комуникатор и зам-ръководителя на мисията, Милена Петрова. В съответствие с изискванията, резултатите са обявени пред посолството. Гласували - 250. ПП ГЕРБ - 129; БСП за България - 38; Да България - 25; Обединени патриоти - 17 и още няколко политически сили - всички под 10.
  ПС 52% за ГЕРБ, 15% за БСП. Кога ще ги стигнем българските евреи по разум?

 • Имате ли финансови затруднения

  Имате ли финансови затруднения?

  Мога да те избавя от финансовите ти затруднения. Взимам краткосрочни и дългосрочни заеми от 500 до 30 000 000 евро за период от 0 до 20 години максимум при лихва от 3%. За повече информация се свържете с мен.
  Email: financialserviceoffer876@gmail.com or from Whatsapp: +91 8929509036

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм