Ето я тоталитарната Промяна!

Автор:
Четвъртък, 23 Март 2017 13:17
Ето я тоталитарната Промяна!

Водачът на депутатската листа на БСП в Пловдив проф. Иво Христов се обяви срещу ЕС и НАТО и членството на България в тях.

"Влизането на България в ЕС и НАТО бе геополитическо решение, което не бе консултирано с българския народ, тъй като се знаеше, особено за НАТО, че отговорът щеше да бъде отрицателен.

Българските политици взеха това решение зад гърба на народа и за сметка на народа, резултатите са вече налице. Ние трябва да преразгледаме присъствието си в тези съюзи, особено в ЕС, тъй като той носи по-скоро негативи на България и българската икономика."

Това написа професорът в собствения си профил във Фейсбук.

Ето какво ще му отговорим НИЕ, които сме ЗА Европа, ЗА НАТО, ЗА демокрацията:

Те идват, за да ни отнемат демокрацията

На тях демокрацията нищо не отне. Те идват, за да ни отнемат демокрацията.

Както ни отнеха надеждата да бъдем равни в старта.

Парите в банките.

Както ни излъгаха с масовата приватизация. С касовата. С под масовата.

Както изселиха българските турци. А после изселиха и младите българи.

Както изнесоха българските капитали зад граница. И фалираха подарените им предприятия.

Както ни правят пак 16-та република. А децата им са дълбоко внедрени на Запад.

Както искат всичко да е тяхно. А за нас – двете голи ръце, инсултите и инфарктите.

Както ни отнеха здравето и точат парите през Касата.

Понеже съд за тях няма, остава ни надеждата за бунт и съпротива.

За да не се случи всичко това - не се лъжете по нароилите се малки десни партии. Превъзмогнете лилипутското си ЕГО и защитете пътя на България - а той е силната стабилна дясноцентристка алтернатива на задаващата се Промяна към тоталитаризъм.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (24)

Покажи предишните коментари
 • Казвам ти нещо далеч по-опасно. Ако с проф. Христов българите излязат от ЕС, ни чакат два варианта - македонският, където албанците са вече 50% и явно си искат автономия, и руският. И двата /в ситуацията с Ердоган на границата ни/, боя се заради децата ни, които са тук, ще доведат до война. Това е, катерицо, разделителната линия в неделя. Аз съм за Европа, твоят проф. е против. Само че, недай Бог, изборът в неделя да ни откъсне от ЕС, те ще се спасят в Европа, а ние ще сме на Маратонското поле. И друго нещо, с което, сигурен съм, си наясно - човешкият живот не струва нищо нито в днешна Турция, нито в днешна Русия. А животът, катеричке, е това, което всеки тук псува, ама не се разделя с него току тъй.

 • Доц.Каролев

  Какви деца бе Баев, та те нашите деца отдавна избягаха от държавата мащеха и работят за англичани и американци! Докато ти възхваляваш хора, които ни управляваха последните десет години и през всичките тези години в България изчезваше годишно един град като Видин, а мизерията и гладът приеха страховити размери ти ни забавляваш с първа копка! И хора като теб носят вина и отговорност и искрено се надявам час по скоро да си платите масрафа! Пък ти ми говориш за някой професор, занимавай ни с високата смъртност, ниската раждаемост, обидно ниските пенсии и куп по - важни неща, не ги подминавай и ще си истински журналист, а не партиен писач!

 • Доц. Каролев, излез от ВУЗ-а и влез в който си пожелаеш парк в Пловдив - ще видиш децата на Пловдив. Но за съжаление в българските ВУЗ-ове е пълно с професори като Христов. Ето защо порасналите ни деца искат да учат другаде.

 • Сомов

  Има ли по-опасно от глада и мизерията, които царуват в България, от обезлюдените градове и села, от високата битова престъпност, от високата смъртност, от ниските заплати, пенсии и майчински, от разрушената система на здравеопазване, от мъката на милиони родители изпратили децата си на гурбет и така на татък? Та за каква опасност ми говориш, нямаш ли срам, нима може да е по-опасно от това Ние сме на ДЪНОТО!

 • чукча

  Читанка,шизофренията не е срамна!

 • Пловдивчанин

  Комунистите реват понеже губят! Но тоя път ни Зико ще се спаси в областна управа, ни Хормона в болница, ни новоназначените от Герджика директори насам натам. Иде Видовден в неделя!

 • читател

  Провокатор, абсолютно прав си, прост, тъп комунистически червен боклуко. Да, сега, след като падна комунистическия режим се осигурява работа за студентите по цял свят из капиталистическите страни. Който студент иска - отива, работи и печели, така че да подпомогне следването си за година, две напред. По комунизма, прост, тъп, червен комунистически боклуко, пак имаше бригади, само че задължителни във вонящите и разпадащи се комунистически села, където се работеше задължително за жълти стотинки. И прост, тъп, малоумен, комунистически боклуко не само ученици, студенти бяха задължени за трудова повинност, но и при тоталното издишване на комунизма и лекари, инженери и чиновници бяха пращани задължително да берат домати и краставици, прост, тъп и малоумен комунистически червен боклуко. Така, че на 26-ти с №11, за да изметем и мисълта за простите, тъпи малоумни комунистически боклуци...

 • Следовател

  отговори на: читател

  Вярно, само дето тогава нямахме нужда да им берем на другите държави селскостопанската продукция щото си имахме наша в изобилие и нямахме нужда да следваме при тях щото си имахме и качествени ВУЗове!

 • читател

  отговори на: Следовател

  Ха-ха-ха-ха, защо на Мадам Лъжа синчето учи в САЩ И ТО В МИТ? А не в СУ? Пий си гинко билобата - и разбери СЕГА НИКОЙ НЕ ЗАДЪЛЖАВА СТУДЕНТИТЕ ДА ХОДЯТ НА БРИГАДИ В КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СТРАНИ, КАКТО БЕШЕ В ИДИОТСКИЯ КОМУНИЗЪМ - задължителна трудова повинност. КОЙТО ИСКА ОТИВА И ПЕЧЕЛИ ЗА 3 МЕСЕЦА ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ДОЛАРА и подпомага следването си...
  Единственият шанс за спиране на БСП и ДПС - мощно гласуване с №11 за категорична победа на ГЕРБ.
  Партията Столетница - БСП винаги е водела България до разруха:
  или като обяви мораториум по външния дълг и изолира България от света по времето на Луканов,
  или като гръмна цялата банкова система и докара хиперинфлация при Виденов и проф. Румен Гечев,
  или като гръмна и фалира КТБ при пагубното управление на БСП и ДПС през 2013-14.
  Мощно гласуване с №11 за продължаване на дясно-центристкото управление на България.
  Може и с 11/11 преференция за С. Гърневски

 • ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

  БСП ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". БСП направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората. БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността. БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Забравихме ли...?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм