Срам за петимата от БСП, всички против Гергов

Автор:
Вторник, 02 Август 2016 10:51
Срам за петимата от БСП, всички против Гергов

Това е Пловдив - както се пее в химна на града по текст на поета Петър Анастасов.

Всички присъстващи на сесията днес общински съветници се обявиха против скандалното и унизително за Пловдив решение на Министерски съвет да дари 20,63% от държавните акции в Международния панаир на града, а други 29 на сто - на Варна.

Оглушка си направиха 5-те съветници на БСП.

Старейшините от всички партии и групи, включително петимата от БСП, се обединиха и около идеята на следващ етап Пловдив да поиска целия държавен дял от 49,63%.

Това едва ли ще се случи, разбра Plovdiv-online.

Много е вероятно Варна да получи всичките 49,63% или държавата ще запази своите 20,63, които даваше на Пловдив, а 29 ще отидат в морската столица, както е първоначалното решение на кабинета.

Дали Гергов ще мести при това положение Панаира край морето, си е негова работа. Както и дали в начинанието ще му помага министър Лиляна Павлова, депутат от Варна, за която се говори, че е лобирала правителството да даде 29% от държавния дял в Панаира на морската столица.

Няма как да не приветстваме обаче днешната победа за Пловдив, която показва коренно променено отношение на града - Европейска столица на културата 2019, към схемите на Георги Гергов от началото на века с Пълдинтуринвест и Панаира.

Жалко за петимата съветници от БСП, които не гласуваха решението, а се скатаха на банките, без да натиснат бутоните.

Сигурен съм, че тези съветници ще останат самотни и в БСП, а още по-самотен от тях ще е Георги Гергов, който реши преди избори още веднъж да завърти рулетката с панаири, дялове, проценти, ипотеки и заеми. В негова полза.

Само че времето лети и вече е излетяло в друга посока.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (20)

Покажи предишните коментари
 • г-жа Бандерова

  Гласуванието на г-н Спас Гурневски е наший ветроуказател!Хвала!

 • за Бебето

  Бебето е едно нещастно копеленце и нищо друго. Той е за изключване от Партията, заради крайно нелоялното си отношение към нея. Наел е стария мошеник- Георги Атанасов, който с адвокатски врътки, бави произнасянето на ВАС, след решението на който, Бебето трябва да напусне общ. съвет и да влезе Вакрилова, която спечели делото на първа инстанция против него.

 • Георги

  Тъп, по-тъп, най-тъп - Бебето!

 • Дима

  Бебето е олигофрен, даже глупак е много за него.

 • Дядо Йоцо

  Вакрилова е много тъпа и вече видяхме колко са и възможностите като съветник. Но е много послушна и удобна за определени решения.

 • другар

  Видяхме , че Бебето има много врагове. Хора, които му завиждат и няма да простят , че той е общински съветник, а не те ! Нищо , че от цялата група Бебето и Радев са в час . Колкото до Дима печатарката/Вакрилова/ все я бутат напред, но тя не мръдна и на йота от безхаберието си. Послушна е. Пък е и женааааа.

 • полезен съвет

  Бебето няма само врагове. Приятелите му са по-лоши и от враговете! Бебе , внимавай, скъпата ти Деси скоро ще е срещу теб!

 • D.

  S koito se saberesh, takav stavash!
  Ako si s kradcite - kradec!
  Ako si s lajcite-lajec !
  Ottarvane nqma!

 • Деси

  Няма вечни приятели а има вечни интереси!

 • читател

  Вчера ОС във Върна е гласувал дарените от държавата 29% от Панаира.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм