ЕНП играе в 258 общини на изборите

Автор:
Понеделник, 29 Август 2011 18:49

plovdiv-online 

ImageЕдинна народна партия /ЕНП/ се регистрира за самостоятелно участие в изборите за кмет и общински съветници в 258 общини и в коалиция в 6 общини– Кюстендил, Варна, Велико Търново, Сливо поле, Симитли и Белица.

Само ГЕРБ и БСП имат повече регистрации за местните избори от ЕНП на Мария Капон.

На последното заседание на Националния партиен съвет бяха одобрени предложените от местните организации листи за общински съветници и кандидатури за кмет на община.

ЕНП издигна кандидатури за кмет на общините: Свищов – Антон Георгиев, Бобов дол – Петър Василев; Полски Тръмбеш – Румен Генов; Ракитово – Георги Пелев; Нова Загора – Станка Йоргова–Тачева.

ЕНП издига и кандидати за кмет на кметствата в с. Мламолово, община Бобов дол – Борислав Андонов и в с. Галатин, община Криводол – Гинка Панова.

Благодаря на тези, които застанаха с името си зад Единна народна партия и й дадоха възможност да участва на предстоящите избори.

Усилието на всички ни ще бъде възнаградено с доверие. Предстои ни още много работа до края на кампанията, но силното начало, което дадохме с многохилядните ни подписки е заявка, че можем да постигнем успех, заяви в специално обръщение към членовете и симпатизантите на ЕНП председателят на партията г-жа Мария Капон.

Екипите ни по места се сработиха изключително добре  и показват, че за разлика от политиците, хората по места са готови да работят заедно за решаване на проблемите в общините си.

Мисля, че ще бъдем една приятна изненада на тези избори, заяви независимият народен представител г-н Касим Дал.

Паралелно с активната работа по регистрацията за участието в изборите на 23 октомври и издигането на кандидати за кметове и общински съветници Единна народна партия увеличава и своите членове.

Само за последния месец ЕНП откри 10 нови клуба – във Велико Търново младежки клуб, в Полски Тръмбеш, Луковит, Аксаково, Сливен, Варна, Пазарджик, Нова Загора, село Галатин и в Ракитово.

Източник: Пресцентър на Единна народна партия

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм