Мозъчният тръст на щаба да вземе да се настрои

Автор:
Събота, 28 Март 2020 09:58
Не е смешно, тъжно е! Не е смешно, тъжно е!

Мозъчният тръст на Областния щаб, състоящ се от председателя и областен управител Дани Каназирева, и шефката на РЗИ - Пловдив д-р Ваня Танчева-Манчева, е добре да не издава повече сигнали на умиращ пингвин посред разтапяща се Антарктика!

Да обявяваш в петък следобед на пловдивчани, че могат да пазаруват по Главната улица, позовавайки се на реконтра заповед на здравния министър, чупи тъпомера, определено. Надявам се, а и чета из социалната мрежа, че въпросните призиви не се приемат от трезвомислещите жители на Пловдив.

Главната улица с магазините си е най-големият пловдивски МОЛ. Прочие това важи за всички главни улици (само в София има спор колко са освен Витошка). И следва именно по заповедта на здравния министър тези зони да се третират като МОЛ-ове.

Рецидивите с отменяни заповеди на кметове от областта от страна на областния управител започват да приличат на реакции на ощипана мома. Упражняването на власт, особено от наместник на държавата в определена административна област, не може да не се съгласува с държавата.

Каза ли ген. Мутафчийски не на търговията по главните улици - каза.

Чу ли го Каназирева?

Чу ли го Манчева?

Не.

Ами какво повече освен - хора, не излизайте по Главната, нека си работи за Каназирева и Манчева!

ПП Прочие - докога ще работят вендинг автоматите в Пловдив и областта? Продължаваме да питаме. Или и те са като Главната улица - на свободен режим? Или някои ще понасят загуби, а други - далеч по-опасни за COVID-19, не? Много прозрачно става мълчаливото лобиране.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (23)

Покажи предишните коментари
 • читател

  Танчева-Манчева мисля, че вече и е написана заповедта за уволнение, ако въобще е участвала в нелепото решение на Дани-Здравка!

 • Сега,сега.....

  Има извънредно положение!!!! Има заповеди!!! Има Централен оперативен щаб!!!!!Ч Банално е нали????
  Но НАШИЯТ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ(НАЙ ВЕЧЕ ДВЕТЕ ДАМИ КАКВО ПРАВЯТ?) ОЩЕ СЕ Настройват, разбирай назландисват и тълкуват публично заповедите и не за какво да е , а за ключово място в ОБЛАСТТА!!!
  Те още не са разбрали две задължителни за тях неща:1. Заповедите се изпълняват.2.Заповедите се докладват и ТАМ СЕ ДОКЛАДВА ПРОБЛЕМИТЕ ПО ПРИЛАГАНЕТО НА ЗАПОВЕДИТЕ.
  Дали си дават сметка ,че за създаване на несигурност при извънредното положение автоматично се отстраняват причините за несигурността и вкл. и персоните

 • Др

  Всичко идва от Здравка. Тя е психично болна жена - безумно желаеща власт и пари. Минала през много....р. трябна да бъде уволнена за да не изпадне Пловдив и да не цъде най-голямото огнище на зарада.

 • ЧИТАТЕЛ

  Дебили, добре че е Каназирева. Тя се държи най адекватно от всички щабни офицери. За разлика от Здравко, Калинов...... Анести - повелителя на изхранването. Но всички се настройват против нея защото явно изпъква много и над Здравко, и над Тотев /който очевАдно се готви за 2023 г./. Продължавай Дани.

 • читател

  отговори на: ЧИТАТЕЛ

  Бойко Борисов
  1 час ·
  Моят приятел, бивш френски министър и дясна ръка на Никола Саркози - Патрик Деведжиан е починал от коронавирус. Изказвам най-искрените си съболезнования към семейството и близките му. И за пореден път призовавам всички граждани - останете си вкъщи!

 • читател

  отговори на: ЧИТАТЕЛ

  Кретен! Май взе да мълчиш!https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpg Да не се задави с кафе от автоматите на мъжа на областната Оправителка Дани-Здравка? Или те глобиха 5000лв, че даваш заето?

 • Към дебила...

  ТИ си дебил ,и то сляп, заслепен, поръчан и все едно. Неграмотен лиси? Сляп ли си? Глух ли си? Разходи се из града, говори с хората ,слушай Центъра и там питай. Може евентуално(дълбоко се съмнявам ,ама знаеш ли)да проумееш кой е адекватен. Народа е свалил гарда. Много хора са се успокоили и цената ще е висока. А тези ,които са начело са неадекватни!!!!

 • Евелин

  Ние сме хора работеши, изкарващи пари с труда си. Не сме дебили; а твоята приятелка изпъква единствено с неустановено име, неустановена биография и с установено забогатяване без никакъв труд. Психично болна жена за пари и власт.

 • Емилия

  Мозъчен тръст от безмозъчни същества!

 • Do you need an urgent loan

  Имате ли финансови затруднения?

  Мога да те избавя от финансовите ти затруднения. Взимам краткосрочни и дългосрочни заеми от 500 до 30 000 000 евро за период от 0 до 20 години максимум при лихва от 3%. За повече информация се свържете с мен.
  Email: financialserviceoffer876@gmail.com or from Whatsapp: +91 8929509036

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм