Президент върху сестрински бомби

Автор:
Петък, 06 Март 2020 15:45
Президент върху сестрински бомби

Ситуацията с окупиралите отвътре бившия Партиен дом, сега административна сграда на парламента, пет медицински сестри, би била комична, ако не е трагична демонстрация на безсилие на държавата да защитава правото.

Красимир Станчев, който още е шеф на Националната служба за охрана (НСО), би следвало да е уволнен, а президентът Румен Радев, който го назначава (НСО e на подчинение на държавния глава), би следвало вече да е взел отношение по случая.

А случаят е:

Как 5 медицински сестри превземат сграда на парламент? Как една от тях стои на перваза (6 м. височина от жълтите павета) с два джиесема в ръце (много приличащи в суматохата на лимонки) и плаши цяла България, че ще стои там, докато не й се уйдиса. Как Мая Манолова (и в какво й качество) е пусната от шефа на НСО да влезе в окупираната сграда? Как шефът на НСО продължава да търпи подобен пиратски абордаж на сграда на парламента? И да дава отсрочка до тази вечер?

Ако тези 5 жени са камикадзета, НСО пак ли щеше да вдигне ръце? И как НСО разбра, че не са камикадзета? В колко часа точно? А и всъщност не са ли, след като сградата не е със свободен достъп 24 часа?

Докога Красимир Станчев ще се оправдава за безсилието (дано не е умишлено) на поверената му Национална служба за охрана срещу 5 жени с това, че МВР не му пратило подкрепа?

И най-вече - докога ще мълчи държавният глава Румен Радев за "белия" преврат, който се случва на метри от Президентството? Щом Радев продължава да мълчи (макар и в Албания), значи иска циркът в бившия Партиен дом да продължава.

НСО да бездейства.

Манолова да влиза и излиза.

5 сестри да плашат цяла държава.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • читател

  Бомбето Радев, осата Мая и баба Цола Нинова са наистина за лудницата и то обслужлани от 5-те идиотки от РМС, днес висящи по прозорците на НС.

 • Славка

  И аз съм с 5-те сестри от РМС. https://i.ibb.co/djxc22Z/image.jpgСмърт на Тотев, да живее Левски и Слави учиндолски и Мая Манолова и др. Румен Радев - всички идиоти и идиотки сме срещу ГЕРБ. А и др. баба Цола Нинова. На нея разчитам. И др. ген. Решетников. Всички идиоти сме заедно срещу ГЕРБ и патриотите.

 • читател

  Бомбето Радев се изказа от Албания относно 5-те идиотки от РМС. По време на соца имаше бон мо - "сгряваш като албански реотан"! Та и нашето чугунено руско бомбе празноглаво, очевидно заразео от руски решетников коронавирус, бомбе Радев, сгрява като албанси реотан и то от Албания. https://podtepeto.com/uploaded/images/radev_koremno.jpegКъм уреда! Само за там вече става пенсионираниянт шофьор на самолет Радев!!!

 • г-жа Бандерова

  Зайко Байко-гигант сте!Хвала!

 • читател

  Освен бомбето Радев вече си имаме и бомбе - шеф на НСО. Кадрите, в които бомбето Станчев дърпаше за ръката като влюбен Ромео идиотката от РМС бяха силно комчични и развеселяващи - лисваше само червен клоунски нос на Станчев. Бомбето Радев се клонира в бомбето Станчев. Да видим, кое ще е следващото бомбе, от обкръжението на Радев, в което ще се клонира, духът на бившия шофьор на самолет Радев.

 • Сестра

  Хехе...посмали Баев! Тя и колан с динамит имала запасан на кръста си! ;)

 • Сестра

  Истината не е гледна точка, която се продава за 6000 гербаджийски сребърника! https://sedemosmi.tv/production/%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b4%d0%b8%d0%be-%d1%85%d1%8a-6-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%82-2020-%d0%b3/

 • Do you need an urgent loan

  Имате ли финансови затруднения?

  Мога да те избавя от финансовите ти затруднения. Взимам краткосрочни и дългосрочни заеми от 500 до 30 000 000 евро за период от 0 до 20 години максимум при лихва от 3%. За повече информация се свържете с мен.
  Email: financialserviceoffer876@gmail.com or from Whatsapp: +91 8929509036

 • Do you need an urgent loan

  Имате ли финансови затруднения?

  Мога да те избавя от финансовите ти затруднения. Взимам краткосрочни и дългосрочни заеми от 500 до 30 000 000 евро за период от 0 до 20 години максимум при лихва от 3%. За повече информация се свържете с мен.
  Email: financialserviceoffer876@gmail.com or from Whatsapp: +91 8929509036

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм