Борисов: Бихме ги въпреки хейта и участието на президента!

Автор:
Понеделник, 27 Май 2019 12:26
Борисов: Бихме ги въпреки хейта и участието на президента!

Кой е казал, че европейските избори не са важни. Коментаторите на изборите са в студиата. Какво искате аз да коментирам. Това заяви в Габрово премиерът Бойко Борисов по повод резултатите от вота.

Доволен съм от изборите, щом сме победители, при този хейт и това участие и на президента и ги бихме. Президентът беше срещу нас и в полза на БСП. Благодаря на хората, че не се подведоха по тази злоба и жлъч и по всичко останало, посочи Борисов.

За Асеновград ми е много кеф, как се бяха събрали там и Корнелия и президента и ги бихме с над 1000 гласа. Благодаря на хората, че не се подведоха.

Очевидно е, че беше праеувеличена ролята на Цветанов и тоя залп срещу него беше излишен. Видяхте, изтеглих го назад, а структурите си работят. Евродепутатите ни са в класи и пъти над техните. Те техните дори една европейска тема не повдигнаха. Резултатите от изборите показват, че ГЕРБ е първа политическа сила в големите градове, сред най-младите и работещите, изтъкна премиерът. 

С Горанов говорих да направим повече за българите за чужбина и по-специално за образованието, каза още Борисов.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Бовбето Радев направи каквото можа с единствената си гънка, остатък от фуражката! С фатмашката си постъпка на манифестацията на 24-ти, като доуби и без това умрелите партизани на лойната оядена приватизационна топка Нинова!

 • Радостина

  Когато сините балончета се спукат някой ден, целият народ ще плаче! Но, България вече няма да я има! За сега, агонията продължава, радвайте се...80% МАЛОУМНИЦИ!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Идиотко, идиотко, червена идиотко. Не забравяй, червена дебилке, че идват местни избори. Нали ти е ясно, червена дебилке, какво ви чака. 13 загуба от ГЕРБ!!! Козите на баба Дора са по-умни от червените дебили и дебилки!

 • читател

  - Кой помпаше мускулите на Корнелия Нинова, която до последно си вярваше, че ще спечели евроизборите?

  - Селският манталитет. Ние търсим винаги под вола теле. Юнг го е казал, че всеки изпада в характерни за себе си ситуации. Това за Нинова е звездният миг – да се измъкне от селото, но селото в нея победи. Не може да очаквате, че тя ближе рани и си посипва главата с пепел. Корнелия Нинова в момента просто наднича през оградата, докато си бърше задника.

  Хр. Стоянов, писател https://pik.bg/f/gallery/195/8a497501af828b59e3232d350d1dff8c.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм