Кметът горд от победата на ГЕРБ в Пловдив

Автор:
Понеделник, 27 Май 2019 12:00
Кметът горд от победата на ГЕРБ в Пловдив

Изключително съм щастлив от резултатите в Пловдив, които са много над средните за страната. Въпреки ниската избирателна активност победата на ГЕРБ е категорична. Ние имахме усещането, че това ще се случи, но бяхме малко с присвити сърца заради проучванията, които постоянно се даваха по националните телевизии. Резултатите ни дават увереност да поискаме през октомври от пловдивчани още един пълен 4-годишен мандат с управление на ГЕРБ.

Това заяви лидерът на ГЕРБ в Пловдив и кмет на града Иван Тотев. 

По думите му резултатите са отражение на работата, която е била свършена в Пловдив и обновяването на цели пространства, чрез европейските фондове.

Градоначалникът отказа коментар дали ще играе за трети мандат, преди да чуе позицията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Вчера премиерът три пъти му се е обаждал, за да го се интересува как вървят резултатите в Пловдив.

Това означава, че премиерът се вълнува изключително много от съдбата на града, посочи Тотев.

Пловдив се доказа като проевропейски град, резултатите тук са над средните. И това нямаше да се случи, ако пловдивчани не виждаха в лицето на Европа приятел. Проевропейските резултати са видими и аз се радвам, че съм кмет на такъв град, подчерта градоначалникът. 

Той най-много се радва обаче от победата на партията в район Южен/единственият район, който кметът Борислав Инчев не е на ГЕРБ а на ВМРО- бел. ред./, което дава кураж на организацията да намери подходяща кандидатура за местните избори.

Кметът призна,  че издигането на Кирил Велчев за кандидат на ГЕРБ е било грешка.

Проектът Европейска столица на културата направи Пловдив по-видим, познат и предпочитан, град, за който се говори с уважение. И това всичко е резултат от европейския път на Пловдив, коментира още Тотев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Да, червените дебили никога не са имали сила в Пловдив. Никога не са печелили избори тук и няма и да спечелят. На вниманието на Радостина и Орак - червени дебили, отсега да знаете, че ГЕРБ ще спечели местните избори в Пловдив!

 • Фен

  Много силно и мъжко изказване на Кмета, особено с признанието за грешката на миналите местни избори в Южен. Признание на силен човек, а не мрънкане като на други метаклии за следващ кмет. Ако сега ген. Борисов не подкрепи Кмета за още един мандат просто няма да е честно. Ясно се видя, че пловфивчани си обичат и подкрепят Кмета.

 • Запознат

  Фатална грешка ала баба Мецка, ще е кандидатурата на комсомолското секретарче Тотев! Омръзна вече и на кучетата! Пък се и накраде, доволно!

 • ББ

  ЗА ТАКИВА КАТО МАМИН Е ИЗМИСЛЕНА ПОГОВОРКАТА: ТЕ НЕ ГО ИСКАТ В СЕЛОТО, ТОЙ ЗА НА ПОПА КЪЩАТА ПИТА.

 • читател

  На Корнелия за втори път й постлаха, и за втори път загуби. Нефелна е горката! Само с плюене по ГЕРБ и партийни интриги вътре в БСП не става. Хайде да си подаде оставката, че на вътрешните избори за парламент ГЕРБ ще я размажат следващия път.
  То беше надуване, надуване, свръхнадуване...и накрая стратегическата величина, топ-ръководителката Корнела беше отнесена...
  Спете спокойно, деца! Нали се пънеше да изненада всички с листата си, сега листата я изненада.

  К. Андролова

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм