Каракачанов: Не виждам как Сидеров ще ме погледне

Автор:
Неделя, 26 Май 2019 20:46
Каракачанов: Не виждам как Сидеров ще ме погледне

Резултатите на ГЕРБ и ВМРО показаха, че избирателите подкрепят управляващото мнозинство. Така коментира успеха на ВМРО от 8% при самостоятелно явяване на евроизборите лидерът на партията Красимир Каракачанов.

Той е скептичен, че коалицията на патриотите - ВМРО, ПФ и Атака, ще оцелее.

Не виждам как ще ме погледне Сидеров утре при всичката помия и лъжи, които изля 40 дни по мен, по семейството ми, по Джамбазки, каза разочарован Каракачанов.

Нитго искам да ми се извинява, нито да ми се кълне, отсече той.

Патриотите гласуваха за нас, не съм желал да бъдем отделно на изборите. Казах, че трябва трите партии да се явим заедно. Валери Симеонов и Сидеров обаче не се разбраха. Не исках да ставаме двама срещу един и затова ВМРО взе решение да участва самостоятелно. И не сгрешихме, заключи Каракачанов.

Той подчерта, че Симеонов се е държал изключително коректно по време на кампанията, а Сидеров го е плюл както и от ДПС не са го правели.

Преди 2 години ВМРО беше най-малкият партньор в коалицията, а сега е най-големият, коментира социологът Кънчо Стойчев. От 70 хиляди гласа сега имат 150 хиляди, посочи той.

Според него резултатът се дължи на харизмата на водача на листата Ангел Джамбазки и на майсторска политическа игра от страна на Кр. Каракачанов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Патриотите направиха уникални идотищина като не се явиха заедно на изборите. Дано са си взели поуките и напред да вървят заедно по избори!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм