Андрей Ковачев и Ева Майдел: На 26/05 гласувайте за европейска и демократична БГ!

Автор:
Четвъртък, 23 Май 2019 17:21
Андрей Ковачев и Ева Майдел: На 26/05 гласувайте за европейска и демократична БГ!

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев и Ева Майдел се срещнаха с граждани по Главната пешеходна улица на Пловдив. Те призоваха жителите и гостите на града да бъдат активни и да гласуват на 26-ти май на изборите за членове на Европейския парламент.

"Пловдив тази година е Европейска столица на културата и съм много щастлив, че в последния активен ден преди изборите съм тук, за да се срещна с пловдивчани. Да ги помоля да бъдат активни за една европейска и демократична България, която да отстоява сигурността на своите граждани", заяви кандидатът за евродепутат.

„За много българи Брюксел и Европа са далече. Това, което ние искаме българските граждани да осъзнаят, е, че Европа не е далече. Европа е в Пловдив и областта и това се вижда през множеството реализирани проекти – от бизнеса, от всички инвестициии, които в последните няколко години се случват тук“, каза Ева Майдел.

И според двамата кандидати за членове на ЕП повишаването на доходите е основна цел за представителите в Европейския съюз в последните години. Това ще стане с конкурентоспособна икономика, със защита на работните места в ЕС, с повишаването на жизнения стандарт.

Ева Майдел и Андрей Ковачев посетиха кварталът на творческите индустрии „Капана“ и фестивала „Вкусът на Пловдив“, разположен на Малката главна.

На предизборната шатра на ГЕРБ на Римския стадион двамата кандидати за членове на ЕП проведоха поредица срещи, сред които с председателя на Съюза на репресираните в града под тепетата Атанас Узунов.

Двамата бяха придружени от кмета на Пловдив и областен координатор на ГЕРБ инж. Иван Тотев, народни представители, районни кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    С № 12 за 12 победа на ГЕРБ над червените дебили на Мадам Лъжа и сбабичосаната от лъжи милионерка МилиЙончева.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм