Червен кмет се прегърна с Борисов

Автор:
Вторник, 21 Май 2019 15:35
Кметът Иван Стоянов, за разлика от Нинова, е обективен и почтен Кметът Иван Стоянов, за разлика от Нинова, е обективен и почтен

Кметът на село Карапелит, Добричко, се снима прегърнат с премиера Бойко Борисов, макар да е от БСП.

Иван Стоянов благодари на премиера и лидер на ГЕРБ за инвестициите в добричкото село, които буквално са го съживили.

Борисов откри нов цех за екстракция в завода за олио в Карапелит. Заедно с вицепремиера Томислав Дончев и финансовия министър Владислав Горанов разгледаха новата база, в която са инвестирани над 3 млн. евро.

Все повече трябва да се вдигат доходите, заплатите, за да можем да си връщаме нашите работници от чужбина, каза Борисов при откриването и добави, че в страната са създадени идеални условия за инвеститорите.

В завода работят повече от 200 души, с български, с италиански машини, с най-модерните технологии и изнасят продукция за целия Европейски съюз. Това е индустриализация, каза премиерът.

Борисов коментира изказването на Корнелия Нинова по бТВ тази сутрин, че след като има девет оставки за две години в правителството, то вероятно целият кабинет е прояден от корупция.

Аз няма да влизам в тона ѝ. Само ще кажа, че нея я отстраниха като зам.-министър, когато беше зам.-министър. За какво? Тя да отговори. Ако министрите се отстраняват за корупция, тя също беше отстранена. Оставям ги те да си коментират, заяви Борисов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Нови скандални разкрития на чумавата червена коза МилиЙончева, този път от бивш член на БСП, достатъчно запознат с вонящите партенки в партизанската землянка на червените дебили. https://i.pik.bg/news/843/660_f266fcb67e36a20ca6e53021360a938e.jpg

 • читател

  Докато Мадам Лъжа прегръща чумави кози и чумавата Елена МилиЙончева, ББ прегръща и нормални БСП членове - от 20% недебилни червени. https://img-cdn.dnes.bg/d/images/photos/0382/0000382287-article2.jpg
  За червените дебили, баба Дора и чумавите кози с бюлетина 10 - "Коалиция за България".

 • Запознат

  Това е прегръдката на Юда! Хора бдете!

 • читател

  отговори на: Запознат

  Прав си, чумавите кози на баба Дора умряха, прегръдката на Мадам Лъжа е отровна! На 26 ще умрат и червените дебили предвождани от МилиЙончева!

 • читател

  Уважаеми другарки и другари, граждани на град София,

  От 15.11.1985 г. влиза в сила Временна инструкция на Столичния народен съвет и Градския комитет на Отечествения фронт, с която се определят условията и реда за ползване на електрическа енергия в домакинствата за времето от 15.11.1985 до 15.04.1986 година.

  С инструкцията се цели да се осигури най-икономично използване на електроенергията и гарантиране на най-неотложните потребности на домакинствата – осветление, телевизия, асансьори, абонатни станции на топлофикацията, хидрофорни уредби и др.

  Определят се максимални мощности на електрическите крушки за осветление:

  Дневни стаи до 100 вата

  Кухни, трапезарии, спални до 60 вата

  Сервизни помещения до 40 вата

  Локално осветление до 40 вата

  Забранява се използването на електродомакински нагревателни и отоплителни уреди (печки, котлони, бойлери, перални, електроинструменти и др.) в определени часове и райони:

  За Ленински, Благоевски, Ботевски и Банкя: от 8-00-10.00; 13.00-15.00; 19.00-20.00 ч.

  За Коларовски, Левски, Кремковски и Искърски: от 7.00-8.00; 11.00-13.00; 17.00-19.00 ч.

  За Димитровски, Кирковски, Люлински и район Девети септември: от 9.00-11.00; 15.00-17.00; 20.00-21.00 ч.

  Допуска се в посочените часове ползването на малки електроуреди и осветление с обща мощност до 500 вата.

  При констатиране на нарушения контролните органи ще налагат санкции, включително прекъсване на електрическия ток.

  Нежелателното и принудително спиране на електрическия ток можем да избегнем, ако всеки в своя дом спазва временните ограничения при употребата на електроенергията.

  Убедени сме, че всяко столично семейство, всеки гражданин, всяка домакиня с разбиране, чувство за високо гражданско съзнание и самоконтрол ще изпълнят призива за пестеливо и рационално разходване на електрическата енергия.

  Градски комитет на Отечествения фронт

  Градски съвет на Движението на българските жени

  Трябва да допълня, че цяла България беше дискотека!

  ЩЕ ЗАВЪРША С ЕДНА УНИКАЛНА ИДИОТСКА РЕПЛИКА " НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА:
  "ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ОТНЕ МНОГО!!!"

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм