Тотев благодари на Инчев за работата му като кмет на Южен

Автор:
Понеделник, 20 Май 2019 11:39
Тотев благодари на Инчев за работата му като кмет на Южен

Въпреки, че след няколко месеца отиваме на избори и най-вероятно г-н Инчев ще е кандидат за кмет на Южен или за голям кмет, е много важно и коректно, че работим заедно и до края на мандата ще запазим екипа, с който стартирахме преди 4 години.

Това признание направи кметът Иван Тотев по време на откриването на 11-тата нова детска площадка в район Южен.

„Божа работа“, бе коментарът на Инчев по повод предположението на градоначалника, че ще е кандидат на ВМРО за кмет на Южен или на Пловдив.

Градоначалникът припомни как по време на управлението на Славчо Атанасов/ВМРО/ районните кметове, които като представители на ГЕРБ бяха третирани като врагове, са били заплашени да останат без грам средства.

Спомням си как на една от сесиите в мандата на Славчо Атанасов, Камен Шишманов /зам.-председател на ОбС от ВМРО/ предложи на всички районни кметове /тогава от партия ГЕРБ/ да бъдат отнети парите от гаражите и те да бъдат оставени без средства, посочи Тотев.

Политиката на това управление е съвсем различна и ние винаги сме били един екип и ще си останем такъв до предизборната кампания, независимо кой от коя политическа сила е, допълни градоначалникът.

Използвам случая да благодаря на районния кмет Борислав Инчев за работата и за всичко, което направи през тези години в Южен. Иначе предизвикателствата в района са много големи, така че следващите 4 години общината все повече трябва да подкрепя района, каза още кметът.

Нещата вървят и това няма как да стане, ако не работим в екип и в синхрон, това е показателно, категоричен бе той.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • славо

    Браво, Боре! Когато възможности и реализация се срещнат умело, резултатите не закъсняват!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм