Да не се поддаваме на фалшивите новини и компроматите

Автор:
Неделя, 14 Април 2019 09:51
Да не се поддаваме на фалшивите новини и компроматите

По време на кампанията за изборите за Европейския парламент е много важно да не се поддавате на фалшивите новини и компроматите – това призова заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той бе гост на традиционния пролетен бал на партийната структура в Пловдив, който се провежда за десета поредна година. „За целта е необходимо да имаме постоянен диалог с гражданите и да презентираме постигнатите от ГЕРБ резултати“, допълни Цветанов.

„Ние подкрепяме бъдещия председател на Европейската комисия Манфред Вебер, който е голям приятел на България“, каза още Цветан Цветанов пред членовете на ГЕРБ от структурите в Пловдив-град и Пловдив-област. Той допълни, че и в тези избори партията залага на диалога и доказателство за това е, че се е вслушала в призива на Жозеф Дол. „Заедно сме със СДС, за да може да не се разпилява гласът на демократично мислещите граждани“, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и допълни: „Пловдив през тази година е Европейска столица на културата благодарение на местната общност, на екипа на кмета Иван Тотев и с подкрепата на държавата. След откриването международните медии писаха за града с уважение – за неговото наследство и за инфраструктура, инвестициите и бизнеса в „града под тепетата“.

„Традиционно в Пловдив-град и Пловдив-област ГЕРБ има много добри изборни резултати. През месец май предстоят много изключително важни избори за Европейски парламент. Те са важни и за бъдещето на Европа и за нас, за да затвърдим постигнатото през изминалите години“, заяви от своя страна кметът на Пловдив и областен координатор на партията в града под тепетата инж. Иван Тотев.

Областният координатор на ГЕРБ в областта Георги Мараджиев също поздрави присъстващите в залата гости.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • Радостина

  Цвътко-врътко лъже пак герб-овцете със мерак!:)

 • читател

  Новините от БСП днес са като от шоуто на Бени Хил. Почнаха с пълен дебилизъм - пазвантите-партизани не пуснаха др. Божинов... След кратка интрукция дебилите пазачи от БСП го пуснаха. А пазачите може и да са чумави като козите на баба Дора!

 • Шишо

  Нека дебилите-гербаджии му вярват на Цецо Асансьора, но нищо фалшиво няма в апартамента му със собствен асансьор, вероятно подготвен за собственика, изрекетиран от Цецо в последствие, и прехвърлен по тъпа схема... ама и той дебил...

 • читател

  отговори на: Шишо

  Червен дебил, гледай кво става на пленума в партизанската землянка и пий хапчета да не умреш от ужас!

 • читател

  "Цървул" - дружеско отношение от пиян Киро /К. Добре/ - дясната ръка на Мадам Лъжа към др. Куюмджиев от днес на пленума... Цирковете в землянката на БСП продължават. Е как червените дебили ще спечелят... Само в пияните сънища на Червен Колю... И в агенцията му Медиана, която дори няма уебсайт...

 • Радостина

  Междувременно стана ясно, че Баш майсторът Цвътко го чакат от три до осем години затвор, независимо какво ще докаже разследването за апартаментните му далавери! Същата участ би следвало да сполети и бабето Мецка Цачева! Да, ама не! Както всички знаете, съдебната система е изцяло в ръцете на управляващите сини талибани. Следователно всичко ще се потули и нищо няма да се случи! Гарван - гарвану око не вади!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Защо не си пиеш хапчетата? Кви 3, кви 8 откачалко! Бързо в аптека Марешки и от розовите по 3 преди хранене и по 8 след хранене. И по малко на чист въздух, че в партизанската землянка явно от зловонията започваш да бълнуваш на 3/8. Освен ако не прогнозириш 3 партизанина на евроизборите и 8 за ГЕРБ водени от ЦЦ. Ама тихо с тази прогноза, че някой партизанин ще те гръмне.:):):)

 • Радостина

  отговори на: читател

  Изгледай внимателно какво казват компетентните хора и след това тичай към аптека на МаГарешки! Той е ваш човек и ще ти даде от сините хапчета с голямо намаление! При всички случаи има извъшено престъпление, но Кумът няма да позволи, Баш майсторът да отиде зад решетките! https://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/10045

 • читател

  отговори на: Радостина

  Гледаш Евроком! Това е диагноза... На бегом към аптека Марешки. Цито!!!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм