Гергов: Нинова ми даде пост срещу гласове, после ме излъга

Автор:
Петък, 05 Април 2019 09:04
Гергов: Нинова ми даде пост срещу гласове, после ме излъга

Георги Гергов извади на яве пазарлъците в БСП непосредствено преди избора на Корнелия Нинова за председател на партията.

„Както виждате, бях излъган. Да, на мен и на Краси Янков ни предложиха да станем зам.-председатели, а моите хора да подкрепят другарката Нинова. В една стая бяхме в НДК и ми предложиха. Питаха ни как виждаме ръководството на партията и аз й казах, че така би ме удовлетворило. Янков беше там също. И Нинова ми обеща, но след това се получи точно обратното“.

Това съобщи в интервю пред ПИК отлъченият от "Позитано" 20 Георги Гергов, който първоначално отговаряше в Изпълнителното бюро за коалиционната политика, обаче набързо бе напъден от Нинова.

Той отказа да отговори конкретно предлагани ли са 30 млн. на Михаил Миков да се откаже да е председател при избора на Нинова и призова въпросите да бъдат към „този, който е предлагал и този, на когото е давано.“

Не отрича обаче, че слухове сред съпартийците му за „офертата“ има.

„Преди една година се говореха тези приказки, но нищо не мога да кажа конкретно. На мене каквото ми е предложено аз си казвам. Мишо Миков да каже по тая тема“, призова Гергов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Добро утро! Не случайно е известна като Мадам Лъжа!

 • обещаването не е като даването

  Има нещо вярно в думите на Гергов! Той и Красимир Янков помогнаха много и бяха много щастливи при избора на Нинова.

 • Радостина

  Абе сини талибани, кой е този луд, че да даде 30 милиона лева за един партиен пост? А и откъде ще ги вземе? Че то, с тези пари, всеки може да си спретне една нова партия дори! Очевидно търсите причини, за да оправдаете гербаджийските мошеници! Психото изгоря, но във вашият случай можете да бъдете настанени и в други диспансери! Няма лошо!

 • ало

  За помощта при избора е вярно , но за парите 30 мил., опашата лъжа.

 • ,,....

  Смешник. Гергелан е един смешник. За такива като него Народен съд.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм