Борисов обеща на СДС 2 сигурни места в ЕП

Автор:
Сряда, 20 Март 2019 11:39
Снимка: БГНЕС Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов е обещал две сигурни места на СДС в предстоящия Европейски парламент. Това стана ясно по време на среща в централата на ГЕРБ на ръководствата на двете партии, предаде БГНЕС.

Борисов посочи, че се надява и други политически сили да се присъединят към коалицията, за да се отстояват редица важни за българското общество въпроси, като „акета мобилност.

В края на срещата министър-председателят допълни, че има прекалено много задачи като премиер, затова няма време да се занимава с коалиционни разговори и затова разчита на експертния потенциал на ръководствата на двете партии.

Официалното представяне на листата ще бъде на 31 март.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • читател

  В. Симеонов, да не се ослушва, ако побърза и се присъедини към ГЕРБ и СДС - може и да хване последния влак за вкарване на поне един депутат. Или както казваше Пенета половин...:):):)

 • Радостина

  Лошо Седларов, лошо! До къде я докарахме - да кърпим листа с праисторически люде! То, види се, нашите супер гърл-ове и супер бой-ове са вече дефицит, та отваряме врати за всяка помощ /включая нашите братя от ДПС/! Предчувсвайки изборния погром, ние от ПП - ГЕРБ подаваме сигнала ... SOS! Лодката е гумена ... и скоро ще се спука! Помощ!
  ПП. Във Валери Симеонов е бъдещето, а той никога няма да го рискува, закачвайки се за синия Титаник! ББ - SOS България...загиваме!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Седларова, никой не загива спокойно, ако виждаш трупове то е вляво - ама там периодично се изпозастрелват - Столетницата е с традиции в това отношение.

 • Георги

  На пръв поглед обещанието за две евродепутатски места изглежда от щедро, та по - щедро. Е да де, ама се пита къде е заровено кучето??? Май някой се е поуплашил, че може реално да загуби избори? Не съм привърженик на БСП, нито на която и да било българска политическа структура. Да, казвам структура, защото в нашата мила, родна България демократични партии няма, а скоро няма и да има. Е, на печелившите, честито! Пък може и наш, пловдивски Спас (Гърневски) да се дореди до обещание и е те, тогава ще види Европата с кого си има работа. Ти да видиш.

 • читател

  отговори на: Георги

  А разбрах 1 депутат на избираемо място от общо двама от СДС в листата. Но това са подробности. Загубата на БСП ще бъде впечатляваща - докато партизаните се стрелят от землянките, в дясно-център се случва най-после нещо правилно - обединение.. Десните окончателно, ако имат малко акъл и политически нюх трябва да се дистанцират от политическите джендъри от Дакащата България.

 • Герб Родопи

  За квотата на Сдс ние номинираме АДВ. ВАСИЛЕВ -плешката, падрето. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване пред арбитраж.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм