Марешки: Патриотите са във властта, за да оправят живота си!

Автор:
Петък, 15 Март 2019 10:56
Марешки: Патриотите са във властта, за да оправят живота си!

Ние казахме, че днес ще влезем в парламента, защото имаме важни въпроси към представители на правителството, и в сряда, защото имаме среща с най-голямата партия – ГЕРБ, за да ни изяснят каква е визията им до края на мандата и след това ще вземем решение.

Това обяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред БНТ.

Но защо взехме това решение, което е по-важното. Обществото и ние все повече оставаме с впечатлението, че т.нар. малък коалиционен партньор – Патриотите са политически измамници, които са влезли в управлението, за да оправят своят живот. Постоянно се появяват в медиите различни примери, допълни Марешки.

Той посочи, че с действията си партията му прави тази крачка, за да ги свали на земята, защото са имали обещания за полицай във всяко село, за добро здравеопазване, а от сутрин до вечер ни занимават със сапунения сериал.

Ние не искаме да бъдем част от това нещо. Искаме среща с най-голямата партия, за ни обяснят как виждат управлението до края на мандата, защото в момента сме в средата. Ние няма да следваме никого, още по-малко БСП. Дали сме обещание да осветляваме всяка далавера, каза още Марешки.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Марешки освен с хапчета и нафта, трябва да влезе и в цирковия бранш. Такива клоунади в НС скоро не сме виждали. Хем извън НС, хем вътре - класически политически джендър!!!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм