Хазната пак е пълна, червените точат зъби за нов обир

Автор:
Събота, 12 Януари 2019 09:06
Хазната пак е пълна, червените точат зъби за нов обир

Вчера в парламента червените  за пореден път тотално оплюха държавата.

Те отправиха традиционните идиотски обвинения към управляващите, че икономиката потъвала, че държавата не се водела в правилната посока, че имало корупция и растяща мизерия.

Макар, че България с всяка изминала година върви нагоре и излиза от тинята, в която я вкараха точно тези, които искат сега да лапат на готово. Безработицата започна да изчезва, хората се оживиха, и всичко това само за 7 години управление на ГЕРБ.

В същото време истината е повече от ясна.

Да, става въпрос за пълната държавна хазна, която кара червените да им текат лигите.

Мераците им са огромни, защото отново е дошло времето за кражби и измами. Разбира се, ако вземат властта.

Но това не може да бъде новина, защото мръсотиите са техният начин на живот. Достатъчно е да спомена имената на Корнелия Нинова, Кирил Добрев, Таско Ерменков, Елена Йончева, Крум Зарков, Мая Манолова, Валери Жаблянов, Славчо Велков - все известни "поборници" за демокрация.

Към тази червена пета колона в никакъв случай не мога да подмина Румен Радев. Предизвиканият от него кандал с Ф-16 показа, че този срамен индивид, вече не се притеснява да покаже, че "Грипен" е легнал на сърцето му. А може и някъде другаде.

И тъй като не разбирам от самолети ще дам думата на двама сериозни професионалисти.

НАЧАЛНИКЪТ НА ОТБРАНАТА генерал-майор Андрей Боцев:

"Новият изтребител е крайно необходим за нашите ВВС.
Благодаря на комисията по избора на Ф-16, която е свършила работата си добре". Андрей Боцев каза още, че се надява парламентът да даде мандат на правителството да приключи преговорите.

КОМАНДИРЪТ НА ВВС генерал-майор Цанко Стойков посочи, че решението на правителството е исторически момент, тъй като усилията за придобиване на нови изтребители продължавали повече от десет години. "Надявам се с новата модерна техника да изпълняваме бойните задачи на българските ВВС", допълни генерал Стойков.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм