Откриха 4 реновирани улици в Северен

Автор:
Понеделник, 10 Декември 2018 11:26
Откриха 4 реновирани улици в Северен

Официално откриване на четири реновирани улици в кв.”Захарна фабрика” направиха днес кметът на община Пловдив инж.Иван Тотев и кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев.

Имената на улиците, които са изцяло преасфалтирани са ул.”Тинтява”, ул.”Щастие”, ул.”Ястреб” и ул.”Синчец”, а настилката им бе изключително компрометирана. И четирите улици не попадат във Водния проект на гр.Пловдив.
Ремонтните дейности включиха фрезоване на старата асфалтова настилка, полагане на основа на местата, където е необходимо от трошен камък, полагане на битумен разлив и преасфалтиране с плътен асфалтобетон с дебелина на пласт 6 см. Общата квадратура на улиците е около 1000 кв.м, а стойността, на която възлиза цялостния ремонт е 40 000 лв.

„Освен преасфалтирането на тези четири улици, до края на годината предстои да приключим с изграждането на паркинга в междублоковото пространство на ул.”Победа” и ул.”Стоян Заимов”, както и с паркингът на бул.”България” №41-43, като и двата се изграждат по Наредбата за реда и условията за издаване на разрешение за ползване на място общинска собственост на територията на община Пловдив, за определяне на места за местодомуване на леко МПС” – коментира кметът Ралев.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • бачо Колю

    Тоя улево е пълен хашлак, шастливо се смее, кой знай каква я направил, Дали ще се смее последен!? Риторично питам?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм