Мараджиев към ГЕРБ Кричим: Заедно можем, всичко зависи от нас!

Автор:
Четвъртък, 11 Октомври 2018 11:19
Мараджиев към ГЕРБ Кричим: Заедно можем, всичко зависи от нас!

Областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев се срещна с представители на ГЕРБ – Кричим.

„Имате думата ми, ще направя всичко, което зависи от мен, за да променим заедно ситуацията в Кричим, защото по погледите Ви виждам само песимизъм, с тези думи се обърна Георги Мараджиев към общинското ръководство на ГЕРБ-Кричим. На събранието със структурата той бе придружен от народния представител Запрян Янков и областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова. Мараджиев уточни че заради близостта си структурата в Кричим може да черпи идеи и опит от колегите в Стамболийски. По думите му там нещата се случват и резултатите са видими, защото съветници и кмет работят в синхрон. Мараджиев призова новото общинско ръководство да се обърне към младите хора и да им гласува доверие, защото „те са бъдещето и те могат да се преборят със статуквото“.

„Имате уникалния шанс успешен кмет да е и областен координатор, който ще въведе ред в структурите, така както управлява успешно и община Стамболийски, каза по време на срещата Евелина Апостолова. Тя призова новото общинско ръководство да му даде шанс, да му повярва и да го подкрепи. „Убедена съм, че в община Кричим могат да се случат нещата, ако работим заедно“. Защото областният координатор е нищо без общинските ръководства и активните членове на ГЕРБ и няма как да осъществява политиката на партията, ако всички ние не сме зад гърба му, допълни Апостолова. „Вярвам, че със силата и отдадеността на жените в ГЕРБ и хъса и знанията на младежите ще случим нещата“, каза още тя.

„Всичко се постига с много труд и работа с хората по места, каза и народният представител Запрян Янков и призова присъстващите да черпят опит от областния координатор и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев. По думите му неговата община е давана за пример и на национално ниво – с бързото развитие, с просперитета и защитените проекти, с реализираните идеи. Янков подчерта, че резултатите от предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат барометър за процесите в страната, но и за това на къде върви Европа. Той изрази надежда, че структурата в Кричим ще впрегне сили, за да се докаже и да даде по -добри резултати. „Вярвам, че заедно можем, всичко зависи от нас“, каза в края на срещата областния координатор Георги Мараджиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм