Симеонов не коментира искането за оставка от ДПС

Автор:
Вторник, 17 Октомври 2017 12:53
Симеонов не коментира искането за оставка от ДПС

Аз битки не водя с никого. Нещо неправилно тълкувате поведението ми, но си защитавам законовите човешки права, включително и в съда.

Така вицепремиерът Валери Симеонов коментира в Пловдив битката си с медиите.

Миналата седмица той заплаши да даде под съд БНТ, бТВ, БНР и Нова тв заради "мащабната организирана клеветническа кампания" и им даде 24-часов ултимативен срок да му се извинят.

Симеонов не получи извинения и  заплаши, че ще води дела.

Вицепремиерът отказа да коментира искането за оставката му от  ДПС.

Вицепремиерът бе в Пловдив по повод Деня на парашутиста, който се отбелязва на 18 октомври.

Празникът бе на Централния площ, а рейнджъри от бригада Специални сили направиха демонстрации на ръкопашен бой и счупване на няколко керемиди и дървени плоскости едновременно.

Тази елитна българска войскова част трябва да бъде добре обезпечена с финанси и технически съоръжения, тъй като по това тя отстъпва на останалите свои колеги от НАТО. Необходими са прибори за нощно виждане, предпазни средства, които са стара болка на бригадата, каза още Симеонов.

Командирът на Специални сили бригаден генерал Явор Матеев обяви, че формированието действително има нужда от съвременни автомобили и техника, въпреки че през последните години е било направено много за дооборудването й.

След два месеца се очаква пристигането на нови парашути тип летящо крило, а догодина -  снаряжение за по-добра възможност за наблйдение и разузнаване на десантчиците.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Корнелия Нинова: Искаме незабавно оставката на Валентин Радев и вицепремиера Валери Симеонов

    Аптекарят Марешки спешно да достави розови хапчета за Мадам Лъжа и специална ваксина против луда крава. Луда Червена Крава.
    Граничната червена кучка Йончева да лае възможно най-морално срещу брата рекетьор на младото партизанче...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм