Славчо: Аз управлявам Пловдив!

Автор:
Сряда, 10 Септември 2008 21:10

Image"За жалост, в България е наложено мнението, че колкото повече крясъци надаваш и колкото по-силно удряш по масата, толкова по-голям управленец си. И понеже аз много рядко си позволявам да повишавам тон, защото ценя доброто възпитание, някои хора, в това число и Цветан Цветанов, остават с погрешното впечатление, че кметът на Пловдив не е достатъчно твърд в управлението си. Ще напомня, че още в предизборната кампания опонентите ми подаряваха дистанционни управления и предричаха, че в първия си ден като кмет ще приема софийските боклуци в Цалапица. Както всички знаят, нито една бала отпадъци не пристигна на сметището и докато аз съм кмет на Пловдив, не виждам как това ще стане. Тези пък, които ми подаряваха дистанционните преди година, сега са се увесили на врата на партия ГЕРБ с надеждата да се яхнат на тяхната колесница, която да ги отведе до следващия парламент. Надявам се, че до края на мандата ми г-н Цветанов все пак ще разбере кой управлява в Пловдив".

Това изявление Славчо Атанасов направи на 10 септември 2008 г. за първи път. То е по повод думите на председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, че не Атанасов управлява Пловдив. Plovdiv-Online чакаше 10 месеца кметът да събере смелост и да каже, че управлява Пловдив. Та нали той, а не друг, му спечели изборите от раз! Сега вече имаме пълното основание да извадим нещата, които обещава, някои дори подписва, а друг след това анулира, като ги забива в девета глуха. Поздравяваме Славчо за смелостта като кмет на втория значим български град да каже, че той го управлява, макар и на 10-ия месец, откакто е в офиса на градоначалник с всичките, произтичащи от това, правомощия и отговорности.

Plovdiv-Online винаги е настоявал Пловдив да има смел и честен кмет, който еднакво принципно да се обръща и към партньори, и към опозиция, и към свои. Досега Славчо Атанасов не беше такъв кмет. Искаме да е! Не искаме Петя Дойчинова да е лицето на Община Пловдив. Не искаме агентите Георгиев и Иван да пишат дневния ред на този град. Не искаме стрелбища, пък било и олимпийски, а не гарнизонни, а култура, туризъм, визия за миналото и бъдещето. Ей, не искаме, дявол да го вземе, тъпо изработени и още по-тъпо прокарани паметници и то за сметка на най-святото: българската история.

Много ли са тия неща? Трудни ли са? Или просто досега нямахме кмет?

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм