Партии тиражират лъжи и дискредитират Пловдив

Автор:
Четвъртък, 19 Януари 2017 09:56
Партии тиражират лъжи и дискредитират Пловдив

В последните дни сме свидетели на безпрецедентен опит от страна на някои политически сили да бъде дискредитирано успешното управление на Пловдив през последните 5 години.

Това е позицията на общинските съветници от ГЕРБ, прочетена от трибуната на ОбС от зам.-шефът на местния парламент Радослава Ташкова.
С наближаването на парламентарните избори определени партии започват да лансират в публичното пространство целенасочени внушения с цел да повлияят на вота на избирателите, каза още Ташкова.
Използвайки пропагандни прийоми, характерни за минали мракобесни времена, в партийни централи се дават пресокнференции, на които в публичното пространство се пускат лъжа след лъжа с цел да се манипулира общественото мнение, е позицията на групата на ГЕРБ в ОбС.

Ние, общинските съветници от ПП ГЕРБ, категорично се противопоставяме на тези опити и призоваваме политическите сили да проявят обективност и да спрат това целенасочено дискредитиране, каза още зам.-шефът на ОбС.

Гордеем се с тези изминали 5 години, през които пред очите ни се случва новото Възраждане на Пловдив.

Градът излезе от дъното на класациите и спечели престижни национални и международни отличия. Успехите са навсякъде. Реализирани бяха важни проекти, построени бяха нови обекти - детски градини, нови улици и булеварди, първият в страната квартал за творчески индустрии Капана,Цар Симеоновата градина и Пеещите фонтани, Многофункционалната спортна зала, велоалеите, безпрецедентното внимание  върху популяризирането и съхранението на културно-историческото наследство, най-мащабното от 30 години насам археологически разкопки, и още, и още, продължи Ташкова.

ЗАЕДНО/девиза на Пловдив-европейска столица на културата 2019 - бел. ред./уверено вървим към 2019-та година, когато Пловдив ще бъде първата за България европейска столица на културата.

Пловдив гледа уверено напред. Пловдив се превърна в символ на промяната и развитието. Всичко стана с програмата за управление и визията на избрания за втори мандат кмет на Пловдив инж. Иван Тотев, за когото заявяваме категоричната си и пълна подкрепа, е позицията на общинските съветници от ГЕРБ.

Пожелавам Ви здраве и мъдрост в името на Пловдив и неговите граждани, заключи зам.-шефът на ОбС Пловдив Радослава Ташкова.

ДЕКЛАРАЦИЯ на ПП ГОС на ПП ГЕРБ в Общински съвет Пловдив

Уважаема госпожо председател,

Уважаеми колеги,

Уважаеми госпожи и господа,

В последните дни сме свидетели на безпрецедентен опит от страна на някои политически сили да бъде дискредитирано успешното управление на Пловдив през последните пет години. С наближаването на парламентарните избори определени партии започват да лансират в публичното пространство целенасочени внушения с цел да повлияят на вота на избирателите.

Използвайки пропагандни прийоми, характерни за минали мракобесни времена, в партийни централи се дават пресконференции, на които в публичното пространство се пускат лъжа след лъжа с цел да се манипулира общественото мнение.

Ние, общинските съветници от ПП ГЕРБ, категорично се противопоставяме на тези опити и призоваваме политическите сили да проявят обективност и да спрат това целенасоченото дискредитиране.

Гордеем се с тези изминали пет години, през които пред очите ни се случва новото Възраждането на Пловдив. Градът излезе от дъното на класациите и спечели престижни национални и международни отличия.  Успехите са навсякъде. Реализирани бяха важни проекти, построени бяха нови обекти – детски градини, нови улици и булеварди, първият в страната квартал за творчески индустрии Капана, Цар Симеоновата градина и Пеещите фонтани, Многофункционалната спортна зала, велоалеите, безпрецедентното внимание върху популяризирането и съхранението на културно-историческото наследство, най-мащабните от 30 години насам археологически разкопки и още, и още.

 

ЗАЕДНО уверено вървим към 2019-та година, когато Пловдив ще бъде първата за България Европейска столица на културата.

 

Пловдив гледа уверено напред. Пловдив се превърна в символ на промяната и развитието. Всичко стана с програмата за управление и визията на избрания за втори мандат кмет на Пловдив инж. Иван Тотев, за когото заявяваме категоричната си и пълна подкрепа.

Пожелавамe Ви здраве и мъдрост в името на Пловдив и неговите граждани!

 

19.01.2017 г.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • Заспал МУЙКО в сламата

    А не е ли тъкмо това същността на предизборната кампания, или клептокрацията се счита НАД критични анализи? (цит.): "С наближаването на парламентарните избори определени партии започват да лансират в публичното пространство целенасочени внушения с цел да повлияят на вота". #КОЙ и накъде отнесе градските паважи? Скоростни МАГИСТРАЛИ в сърцето на многовековен град - това напредък ли е? И т.н. и т.н.

  • ЦЕЛенасочено с ЦЕЛ

    Тъкмо това е същината на предизборната кампания, какината: "С наближаването на парламентарните избори определени партии започват да лансират в публичното пространство целенасочени внушения с цел да повлияят на вота на избирателите". Как иначе - целенасочени фнушения БЕЗ ЦЕЛ? Заспал МУЙКО в сламата.

  • Пловдив За Едно

    SOFIA BLAH-BLAH WEEK са софийските навлеци, ортаци на Чичовото и на Маминото в оплячкосването на комплексирани на тема Столица2019 БУДАЛИ. Известни като "Пловдив За Едно" ето ги и тука навряни, здраво пипат, майни, докато има живец все още в Пловдив (ама те в затвора няма да попаднат Тарикатите, оти 'сичко е точно!)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм