Бареков номинира жена си за кмет на София

Автор:
Понеделник, 01 Юни 2015 07:43
Бареков номинира жена си за кмет на София

Мария Календерска, която през юли 2014 г. роди син на Бареков, е кандидатът за кмет на София на "България без цензура". Това съобщи на пресконференция председателят на партията и евродепутат Николай Бареков.

"Смятам да бъда граничарското куче на изхода на финансовия отдел на Столична община. Ще покажа къде са дупките и корупционните схеми без да отричам направеното и ще извадя столицата от летаргията като в поговорката „Кучетата си лаят, керванът си върви". Основните ми приоритети са справянето с нелегалните емигранти в центъра и образованието", обяви Мария Календерска.

Николай Бареков оябсни, че Календерска е избрана, защото е млада, неопетнена и ще води битка със статуквото.

"Г-жа Йорданка Фандъкова е добрата фея, тя казва добрите новини, но лицето на столичния Общински съвет зад нея е като картината "Викът" на Едвард Мунк. Това е грозното лице на корупцията, в която участват всички политически сили", коментира Бареков.

Календерска заяви, че като представител на ББЦ има претенцията, че може да застане до Фандъкова и да изисква. „Всички други просто управляват заедно с кмета и с ГЕРБ. Радан Кънев беше силен преди да започне да управлява с Борисов, сега е едно чихуахуа в неговата чанта, а Патриотите са като дакел на каишка, който се дърпа от време на време, но все пак върви в зададената му посока. В този дух аз заявявам, че ще лая срещу котараците, вълците и чакалите", обобщи Календерска със символика предстоящата й битка.

ББЦ е първата партия, която обяви своята кандидатура.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Календерска ще бъде граничарска кучка... Може ли да си такава малоумничка... Поне филология си завършила... Друго сравнение не ти ли дойде в празната кратунка...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм