Цветанов: ГЕРБ на избори с 84 000 членове

Автор:
Неделя, 07 Септември 2014 13:52
Цветанов: ГЕРБ на избори с 84 000 членове

84 000 са вече членовете на ПП ГЕРБ. Над 12 хиляди са младежи и девойки. Това каза председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Ние залагаме отново на позитивния тон, на конструктивния диалог и се надяваме този път да има смислен политически дебат, на управленски идеи.

ПП ГЕРБ е единствената към този момент, която е представила акцентите на своята Политическа програма. ГЕРБ залага на реформи, за да наваксаме това, което пропуснахме в последната година и половина.

Защото те не залагаха на позитивна кампания, а само и единствено на това – как да унищожат ГЕРБ, лидера й и всички наши кметове! – каза Цветанов. - Защото искаха ГЕРБ да няма шанс да управлява повече.

Но ГЕРБ има своята сила и е най-голямата политическа партия в последните 8 години!

ПП ГЕРБ има лидер, който може да води целия този отбор, наречен Националния отбор на България, който може да бъде чут в Европа. И когато има такъв лидер в център-дясно, не знам защо пилеем негативна енергия, вместо да я обединим в разумен вот, който да покаже – една партия, един министър председател, който да продължи това, което започнахме през 2009 до 2013-та.

Разбира се, ние сме направили анализ на всички наши грешки. Но много е важно да градиш доверие сред избирателите и да го запазиш, когато си в опозиция. За да можеш да победиш лидера на БСП и на ПЕС с над 11% на евроизборите!

Този успех е ваш и на всички български граждани, които искат да върви България по европейския път, да се възвърнат евроатлантическите ценности, да се размразят еврофондовете.

Искам да благодаря на Едвин Сугарев, на Георги Марков, на Яне Янев, на българските земеделци – Петя Ставрева, на репресираните по време на комунистическия режим. Това показва къде се намира ГЕРБ и от кого получава подкрепа, каза Цветанов.

Искаме да градим стабилна България, а това става със стабилни институции.

Благодаря на всички вас за това, което направихме на европейските избори! Тук е нашият европейски отбор, който допринесе Жан-Клод Юнкер да е сега председател на Европейската комисия.

Благодаря ви за тази подкрепа!

ПП ГЕРБ залага, разбира се, и на иновациите в кампанията си – на интерактивни материали, които са част от цялостна стратегия за електронно управление. А това се базира на младите хора, които могат да я осъществят. Защото ПП ГЕРБ е партия на знаещите и можещите! – каза още Цветанов.

Днес от 9 часа, съответстващо с №9 в бюлетината ни, имаме нова визия на нашия сайт. За първи път той дава възможност всеки, който пожелае, да получава в реално време какво прави партия ГЕРБ във всеки момент.

Гласувай – Спаси България! Това е нашата инициатива, която се надяваме да споледят всички политически партии, без изключение, заключи Цветан Цветанов.

След това лично представи водачите на листи на ПП ГЕРБ във всички избирателни райони.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • strahno

  СЛЕД ГЕРБ КАКВО ИДВА ВДИГАНЕ НА ДАНАЦИТЕ ,ОСИГУРОВКИТЕ,ТОКА,ГОДИНИТЕ ЗА ПЕНСИЯ,ТЕГЛЕНЕ НА ЗАЕМИ ПОНИЖАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИЙТЕ,ДПС, ПОЛИЦЕИЩИНА ЗА ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА ОТ ГЕРБ СТРАШНО САМО ПАТРИОТИТЕ ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ИНАЧЕ ДПС ПЕЧЕЛИ

 • читател

  отговори на: strahno

  strahno - страшно, прост и тъп неграмотен кретен си! Страшно!

 • ААААААА

  ЦВ.ЦВ. ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ТАМ МУ Е МЯСТОТО

 • ЗАЩО

  ЗАЩО ГЕРБ УПРАВЛЯВА ПЛОВДИВ В КОАЛИЦИЯ С ДПС,ЗАЩО ПЛОВДИВ Е С НАЙ-ВИСОКИТЕ ДАНАЦИ И НАЙ-НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ,ЗАЩО ВСИЧКО СЕ ПРАВИ КОЛКОТО ДА СЕ КАЖЕ ,ЧЕ Е НАПРАВЕНО ,ЗАЩО СМЕ С НАЙ-МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ,ЗАЩО НЯМА ЕВРО ПРОЕКТИ А СЕ ПЛАТИХА МНОГО ПРОЕКТИ КОЙТО МАЙ НЯМА ДА СЕ СЛУЧАТ ,ЗАЩО НА ВСЯКА СЕСИЯ СЕ РАЗГЛЕЖДА ТЕГЛЕНЕТО НА ЗАЕМ И ПРОДАВАНЕТО НА ОБЩИНСКИ ИМОТИ---ОЧАКВА НИ НОВО ВДИГАНЕ НА ДАНАЦИТЕ СЛЕД КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ ГИ СПЕЧЕЛИ ЗА ДА СЕ ВРЪЩАТ ЗАЕМИТЕ ДОРИ ТЕГЛЕНЕ НА ЗАЕМИ ЗА ДА СЕ ПОГАСЯВАТ ЗАЕМИТЕ НА г-н ТОТЕВ

 • Пловдивчанин

  Страшно, АААААААА и Защо, които са една глупава баречка скоро ще са в затвора. Престанете с простите си спамове, ако имате да кажете нещо - правете го по същество. С клеветите си знаете какво ви чака, ако не сте разбрали, питайте партийния си цензор - ДУДУКА.

 • друг

  отговори на: Пловдивчанин

  Аз няма да гласувам за герб, защото това, което показаха в Пловдив не ми харесва. За нула време подмениха всички служители в общината и общинските фирми с членове на герб/ Тотев сам си го призна/. Когато отидеш в общината всичките виличия все ги няма и нямат приемно време. Предприетите ремонти са за много пари и много некачествени. Когато си по един или друг начин зависим от гербаджия, той се държи с теб, като с роб. и още много, много неща не ми се нравят в управлението на герб.

 • електорална единица

  Особенни благодарности за идиота-фанатик Едвин Сугарев, агента-доносник Георги Марков и най-вече на гея-шпиономан Яне Янев, новите лица на ГЕРБ. Гласуваш за ГЕРБ, получаваш тия сенки от миналото...

 • Почитател

  Г-н Цветанов,
  Вие трябва да сте в затвора, а не сега да говорите колко е силна Вашата партия.!!!!!!!!

 • читател

  отговори на: Почитател

  Почитател, а вие трябва да си пиете хапчетата...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм