5000 скандират Бойко! Победа! на Античния

Автор:
Петък, 12 Април 2013 20:36
5000 скандират Бойко! Победа! на Античния

Над 5000 членове и симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха Бойко Борисов като гладиатор на Античния театър в Пловдив тази вечер със скандиране:

БОЙКО! ПОБЕДА! БОЙКО! ПОБЕДА!

Нека дойде Станишев да ви пита кой ви е събрал - каза Борисов в първата си публична изява в Пловдив след подаването на оставка на кабинета на 20 февруари.

Нашият лидер сам избра да оглави листата в Пловдив град - втория по-големина, нажежи атмосферата зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Благодаря ви, пловдивчани!

Желая ви успех и не се подвеждайте - продължи Бойко Борисов.

Трябва да имаме убедителна победа.

Да, може да е имало 20 хиляди, 30 хиляди, 50, 100 хиляди протестиращи, но пък 1,5 млн. са гласували за нас и имаме моралното право да управляваме, каза Борисов при официалния старт на националната предизборна кампания на ГЕРБ, който се случи на Античния театър в Пловдив тази вечер.

Надорът се стичаше в театъра час и половина преди старта на церемонията в 19 часа.

След като свършиха местата, мало и голямо седна на тревните площи, други стърчаха прави край стълби и огради.

Към 18,30 на Античния се появиха бившите министри на ГЕРБ и водачи на листи в страната - Томислав Дончев, Делян Добрев, Ивайло Московски, Лиляна Павлова, Николай Младенов, ексзаминистърът на финансите Влади Горанов, ексдепутати.

Вежди Рашидов дойде заедно с Борисов и Цветанов, а появяването им на Античния бе в стил Патриотични игри.

Точно в 19 часа водещият обяви:

Дами и господа, посрещнете зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и Боййййййко Борисов!

7 минути народът стоя прав и се озърташе на всички посоки - включително към небето, откъде ще се появи лидерът на ГЕРБ, докато музиката свиреше туш!

Къде е бат Бойко?

Откъде ще дойде?

Айде бе - викаше народът.

Борисов влезе през входа откъм митрополитския храм Света Марина и се спусна по южните стълби на Античния, непрекъснато спиран от насядалите край тях хора.

БОЙКО! БОЙКО! - заскандираха 5000 френетично.

Аплаузите заглушиха вървящия на екрана филм и слоганите:

Учим се от историята! Полагаме основите! Преодоляваме препятствията!

Борисов се разцелува с втората в пловдивската листа на ГЕРБ - Менда Стоянова, зам.-председател на 41-то Народно събрание, после с министрите си.

Последва половинчасово раздаване на автографи на коляно, докато дикторът изброяваше победите на ГЕРБ.

10 млрд. влязоха в икономиката, за първи път повишен кредитен рейтинг на България в условията на криза, 24 млрд. инвестирани в инфраструктура, здравеопазване и образование...

Горди сме, че върнахме доверието на евроатлантическите ни партньори.

Двойно намалихме жертвите на войната по пътищата.

И - 32 млрд. лева осигури ГЕРБ за следващия програмен период до 2020 г. от Европейския съюз.

Преди 4 години обещахме упоритост и последователност до постигането на определени резултати.

Днес обаче имаме воля да продължим.

Защото това е само началото и имаме воля да променим България!

Какво каза на пловдивчани Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ и водач на листата в 16 МИР Пловдив град, четете и вижте ВИДЕО в Оше по темата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (38)

Покажи предишните коментари
 • Б

  Прекрасна организация, дисциплина и умереност показват Герб, само те могат да въведат ред и да помогнат на държавата

 • майна

  Вместо да се джавкаме по форумите,на 16-ти идва Бареков в пловдив. На площада кмет,заместници,общинари и представители на различни партии ще отговарят на въпроси. Да отидем и там да ни се отговори - те ще застанат очи в очи с нас. /в тая връзка очаквам Маминия да се потопи дълбоко или да е тежко болен:)))))))/

 • О

  О

 • Ана Мария Борисова

  ГЕРБ направи много за здравеопазването, но все пак не се разболявайте

 • Да ама,

  Не можа да достигне 10 000 умрели за един месец.

 • Ха-ха-ха

  7 минути народът стоя прав и се озърташе на всички посоки - включително към небето, откъде ще се появи лидерът на ГЕРБ, докато музиката свиреше туш!

  Къде е бат Бойко?

  Откъде ще дойде?

  Айде бе - викаше народът.
  Бойко излезе от една кенефна дупка, озъртайки се като плъх.
  Скара се на Мамин Тотю, че е събрал само 5000 бонусчии.
  Тълпата го омая.
  Дори забрави, че кучетата в Банкя не са нахранени.
  А народът го изгони с камъни...

 • ии

  Шефът на асеновградския клон "Напоителни системи" е бил ковчежникът на фалшивите кочани

  Грета ДЖЕНЕВА, 05 Април 2013; 14:28 Видяна 1082 пъти, 13 коментара

  Нови разкрития на “Марица” в “Напоителни системи”

  Началникът на район “Асеновград” на “Напоителни системи” ЕАД Георги Иванов лично е раздавал и лично е прибирал изписаните дублиращи кочани, по които е било заплащано поливането. Това разкри “Марица” вчера, след като попадна на писмени обяснения, давани тази седмица от служители на фирмата в хода на проверката. Междувременно репортерът ни се сдоби с още платени фактури - касови бележки от фантомен кочан. Схемата е работила на смесен принцип. Първо се дава законният кочан с фактури, който се води описан в счетоводството на пловдивската централа на “Напоителни системи”. След като кочанът се изписва, служителят го връща и отчита парите по него на прекия си началник, мъж с инициали Т.Т., в конкретния случай. Веднага след това, вместо да получи нов кочан, заверен в счетоводството, служителят получава празен кочан, но лично от шефа на района Георги Иванов. Приблизително за месец попълних кочана и го отчетох по искане на Иванов на самия него, като получих нов пакет от него, описва служебното лице и продължава: когато изписах и него в началото на септември (2012 г.), обадих се, че кочанът е изписан и искам нов, тогава дойде прекият ми началник, но заедно с него бе и Георги Иванов. Прекият ми началник ми даде нов кочан, но Иванов прибра стария. Дотук официалните и фалшивите кочани са 2:2, личи от схемата. Едните се отчитат за пред счетоводството в Пловдив, съдбата на паралелните фалшиви и приходите по тях, тепърва се изяснява. При старта на разследването на “Марица” наскоро наш репортер представи лично на директора на “Напоителни системи-Пловдив” Николай Велев описани две от фалшивите фактури, както и фактура, с която са били отпечатани поне 30 броя кочани. От обясненията на редовите служители сега се разбира, че кочанът с точно тези фантомни фактури е отчитан лично на Георги Иванов. Няма нищо общо между начина, по който се отчитат законните кочани и паралелните, на вторите откровен ковчежник е бил Георги Иванов. Първите се отчитат срещу подпис върху самия кочан и опис на прихода по него. При фантомните се дава всичко на ръка на самия шеф Иванов.
  Проверката, провокирана от репортерско разследване на “Марица”, със сигурност ще завърши с поне две дисциплинарни уволнения и сезиране на прокуратурата. Наши източници твърдят, че самият Георги Иванов, срещу когото вече има писмени признания, че е раздавал и прибирал фалшивите кочани и парите по тях, си тръгва от работа. Още повече че лицето е без образователен ценз и влиза в системата, очевидно протежиран заради статута си на общински съветник от ПП ГЕРБ-Асеновград, където негова колежка е доскорошната шефка на “Напоителни системи”-Пловдив инж. Христина Танчева. Човек от счетоводството на фирмата в Пловдив е също спряган за уволнение. Съвсем отделен сюжет пък се отваря с нови данни, как Георги Иванов е получавал щедри количества гориво на месец във време, когато е с отнета шофьорска книжка за близо година.


  юСлучаят обаче едва ли ще приключи с предаването на прокуратурата и образуване на досъдебно производство, твърдят хора от структурата. В дните, когато се е разчуло, че се дават писмени обяснения за отклоняване на пари, се разбра, че и други служители по други райони на държавното напоително дружество в областта са готови да свидетелстват как са били притискани да правят “черна каса” на поливането. Най-драстичен бил случаят с оризарите в район “Съединение”, който вече е засечен при проверка със заявените площи пред ДФ “Земеделие”, алармират наши източници. Заради апетита към субсидиите от земеделието там стопаните декларират реалните си площи. Проверка за заявените площи за напояване обаче засякла “изчезнали” поне 3 хил. декара земя, за които няма платен харч напояване. Директорът на “Напоителни системи”-Пловдив Николай Велев категорично отказва коментар, наскоро самият Георги Иванов отрече през смях изобщо да са съществували паралелни кочани. Самият изпълнителен директор на “Напоителни системи” ЕАД-София Станко Ганчев само преди дни потвърди пред “Марица”, че проверката е на финал и данните, изнесени от нашето разследване, са достоверни. Той допълни, че най-вероятно идния понеделник събраните обяснения и документи по скандала ще бъдат предадени в прокуратурата. Някъде по това време вероятно ще се чуе и за очакваните дисциплинарни уволнения, сред които името на Георги Иванов е сигурно. Иванов отказа коментар вчера.

 • ьь

  Станко Ганчев
  Двойните фактури в “Напоителни системи” - на прокурор

  Грета ДЖЕНЕВА, 09 Април 2013; 14:42 Видяна 699 пъти, 10 коментара

  На една крачка от уволнение са няколко служители, държа ги, за да бъдат разпитани и си тръгват, призна изпълнителният директор на централата в София Станко Ганчев

  Цялата преписка от вътрешната проверка на централата на “Напоителни системи” ЕАД в пловдивския клон за двойно фактуриране на поливни услуги вече е на разположение на Районна прокуратура-Пловдив. Това потвърди изпълнителният директор на фирмата Станко Ганчев пред “Марица” вчера. Работихме изключително по данните, изнесени от разследването на вашата медия, за което съм благодарен, но за съжаление се оказа, че това е истината. Открихме незаведени финансови документи и още много нередности по отчетността на приходите от поливни площи. Какви точно са загубите и колко време е работила схемата, тепърва ще се установява. В сигнала си до прокуратурата сме визирали четири-пет имена на отговорни служители. Да, сред тях са и лица от счетоводството, бившата шефка на пловдивския клон инж. Христина Танчева и досегашният началник-район - Асеновград Георги Иванов, коментира още Ганчев. Тепърва прокуратурата ще преценява данните и дали да образува досъдебно производство.

  Със сигурност ще има и дисциплинарни наказания по данните, до които стигна вътрешната проверка. Визираните лица са на една крачка от това, но нека останат на работа, за да бъдат спокойно на разположение на прокуратурата, заключи директорът. От средата на миналия месец “Марица” огласи в репортерско разследване каква е схемата, по която неизвестно колко дълго време са се отклонявали приходи от поливни площи. Врътката с паралелно отпечатани кочани с фактури-касови бележки със сигурност е минавала през доскорошния пловдивски шеф на “Напоителни системи”-Пловдив инж. Танчева и досегашния асеновградски началник на фирмения район Георги Иванов. И двамата са общински съветници с настоящ мандат от ПП ГЕРБ в Асеновград. Нито един от двамата не пожела да изрази своя версия и да се защити по разкритията до момента.
  Вероятно е предстоящо да се огласи и политическо решение относно действията им във фирмата, след като тандемът Танчева-Иванов вече е клиент и на прокуратурата.

 • йй

  Катапултираха Теньо Манолов от община "Марица" в Асеновград

  Вторник, 14 Юли 2009 22:06 | Plovdiv-Online | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

  ImageПрисъдружният ни сайт www.asenovgrad-online.com първи тиражира информацията, че член на БСП става зам.-кмет на Асеновград на мястото на влязлата в парламента от листата на ГЕРБ Силвия Хубенова. Това е Теньо Манолов, директор по европейските проекти в община "Марица", който от седмица замрази членството си в столетницата. Ето още интересни подробности за новия зам.-кмет на Асеновград, поднесени от читател на www.asenovgrad-online.com, написано от нас, написано от вас:

  За да обясним кой е Теньо Манолов, първо трябва да започнем с неговия патрон Димчо Михалевски. Димчо Михалевски е бивш заместник-кмет на Община Кърджали. Името му нашумява и добива скандална слава покрай избора на фирма, която да реконструира уличното осветление на Кърджали. Проектът е на стойност близо 1 400 000 лв. Изпълнението на поръчката печели софийската фирма “ДИМОВ КЪМПАНИ” ЕООД, с управител Красимир Димов.

  От статия във вестник “Стандарт”, разследваща разразилия се обществен скандал около избора на фирма, разбираме, че участници в търга твърдят, че конкурса фирма “ДИМОВ КЪМПАНИ” печели благодарение на заместник-кмета Михалевски.
  По късно на местните избори през 2003 година Димчо Михалевски е кандидат на БСП за Кмет на Кърджали. След като загубва изборите се установява в София и започва работа във фирмата на стария си познайник Красимир Димов - “ДИМОВ КЪМПАНИ”.
  На 31. 05. 2005 г. заедно с Красимир Димов регистрират фирмата СД “ЛАЙТИНГ”, на която Димчо Михалевски става и изпълнителен директор.
  След парламентарните избори 2005, Димчо Михалевски става заместник-министър в Министерството на регионалното развитие и благоустройството. В електронните медии се появяват сведения, че това е станало възможно след силната протекцията на министър Румен Петков. След поредица от статии, в които се оповестява на обществеността факта, че участва в осем търговски фирми, а в същото време заема държавен пост, той прекратява дейността на две от фирмите си “БУЛГАРПРОДУКТ – АГРО” ООД и ЕТ “МИКО-Н – ДИМЧО МИХАЛЕВСКИ”.
  Други две от фирмите си “БУЛГАР ПРОДУКТ” ООД и “БАРИТЕК-КОНСУЛТ” ЕООД, прехвърля на баща си Димитър Димчев Михалевски.
  Във фирмите “ПЕНГУЕН – БЪЛГАРИЯ” ООД, “ЛАЙТИНГ БЪЛГАРИЯ – ГЕ” ДЗЗД и “КОБЕГ-ИНВЕСТ” (Кооперация) Димчо Михалевски продължава и до днес да има дялово участие.
  Дяловете си във вече познатата ни фирма СД “ЛАЙТИНГ” той прехвърля на Теньо Манолов, който е бивш негов служител в Община Кърджали. За времето, през което съществува – по-малко от 1 година, фирмата печели обществени поръчки за реконструкция на уличното осветление на общините Каварна, Девня, Нова Загора, Димитровград. Във всичките тези общини, докато трае процедурата за възлагане на обществените поръчки, се разиграва все един и същ сценарий. Сценарий, който наблюдаваме. Напълно са били елиминирани всички останали потенциални кандидати, като е била подадена техническа информация единствено на фирма СД “Лайтинг”. Най-куриозен обаче е фактът, че в публичния национален регистър, който подържа Агенцията за обществени поръчки, за подписаните за изпълнение договори, навсякъде като лице за контакти с въпросната фирма фигурира името на зам.-министър Димчо Михайлов.
  Теньо Манолов е поставено лице на БСП и ДПС върхушката. До последно отговаря за европейската дирекция в контролираната от БСП и ДПС община Марица. Кмете, ах, Кмете, ако това е твоят човек, ти не си човекът на ГЕРБ!

 • ПОД ИГОТО

  Пиянството на един народ.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм