Борисов: Не крийте грешки, казвайте истината

Автор:
Неделя, 07 Април 2013 21:15
Борисов: Не крийте грешки, казвайте истината

Щом аз съм с вратовръзка и вие ще сте с връзки - това каза с усмивка лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след като на сцената в зала Армеец строи водачите на листи във всичките 31 многомандатни избирателни райони.

Оказа се, че трима-четирима от мъжете водачи са без вратовръзки на Националната конференция на ГЕРБ, уважена от шефа на ЕНП Антонио Лопес и председателя на Европарламента Жозеф Доул.

ГЕРБ ще управлява, ако хората искат, каза в емоционално слово Бойко Борисов, това е първото му политическо изказване след като подаде оставка като министър-председател.

Бившият премиер посъветва водачите на листи на ГЕРБ да не крият грешките и да искат прошка от избирателите, но и да им посочват свършеното, както и това, което реално предстои.

Моя е грешката, че не смених навреме още няколко министри.

Ако го бях направил, нямаше да се случи всичко накрая.

Имаме воля е слоганът, с който ГЕРБ влиза в поредна изборна битка - всичките 7 досега от 2006-та, когато е създадена дясната българска партия, са печелени.

Ние имаме воля и политическа отговорност, каза Борисов.

Много е трудно, плаща се със здраве, но ще го правя пак, допълни той, след като бе обявено, че отново ще е премиер, ако ГЕРБ спечели изборите.

Важните послания ги разбрахте: Десет процента плосък данък. Седем дни връщане на ДДС. Работа, работа, работа, обърна се Борисов към делегатите на конференцията.

Мен ме обвиниха няколко негодници, че съм диктатор.

Кой диктатор си дава оставката, кой диктатор си дава властта.

Това, че при нас има ред и дисциплина, не значи, че има диктатура, обясни още веднъж решението си за оставката на правителството Борисов.

Моята заслуга е в програмата.

Направихме един документ, в който ясно да се каже, че ако ГЕРБ е на власт, няма да се вдигат данъците, ще продължи финансовата стабилност.

ГЕРБ няма да взема заеми.

Всяко едно поколение трябва само да се оправя и нашите деца не трябва да носят отговорност за нас.

Българинът взема заем, когато си строи къщата или си учи детето, т.е. ако ГЕРБ е на власт, ще се вземат заеми за инфраструктура.

Планираме мащабна работа – вземат се 12 сметки от предишните месеци, средна цена, държавата осигурява пари за енергийна ефективност, което сваля цената с 30-40%, фирмата, човека плаща в следващите три години и след това си получава къща или блок санирана, красива сграда, каза още Бойко Борисов.

Ние ще следваме това, което правят в Германия – колкото произвежда, толкова ще харчим, заключи лидерът на ГЕРБ и водач на листата в Пловдив град.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (10)

 • роки

  болни мозъци сте така да знаете

 • ББ

  Браво, Бойко

 • г-жа Бандерова

  Кога ще можем да се докоснем до речите на генерал Борисов,може би в едни събрани съчинения,както навремето имаше едни 15 гома на друг наш пръв държавен и партиен ръководител?Препоръчвам темата на издателство "Жанет"!

 • читател

  ГЕРБ заковаха всички политически опоненти. Такава масовост и ред. Изборите идват и докато при другите има постоянни интриги и вътрешнопартийни боричкания ГЕРБ показва монолитност. Изборите ще спечелят, въпросът е с колко?

 • За тях

  Само Бойко може да измъкне страната от калта, само той може да внася ред и да
  Следи за изпълнението на правила, досега най-добра кампания водят те, сдържана и разумна

 • А бе

  Истината е, че има само грешки и престъпления.

 • Андрей Слабаков

  Много просто и ясно : Ако ГЕРБ остане на власт държавата ни ще получи още 32 млрд за следващите 6 години + 150 млн за безработица.. Ако народа избере друга партия няма да има пари от Европа !

 • ....

  Бойко, голямата метла трябва да почне от Държавен фонд Земеделие и митниците. Много боклуци назначихте там.

 • бивш

  И Тотев ти е грешка, бате . И то голяма. Айде да жвидим какво ще го правиш след 12-ти.

 • ха-ха...

  Вратовръзките на бандита са от лентичките дето се кичеше с тях.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм