Т. Кръстев пита за парите на Пловдив 2019

Автор:
Сряда, 05 Декември 2012 13:09
Т. Кръстев пита за парите на Пловдив 2019

Десетки сигнали на граждани в приемната на общинския съветник от БСП Тодор Кръстев са причината за питането, което той внася на сесията в четвъртък.

Поводът е концертът с мото Пловдив обича своите студенти и възмущението на пловдивчани проявата да бъде финансирана от Общинска фондация Пловдив 2019.

Аргументите на недоволните граждани са свързани с участващите изпълнители и скандални текстове от репертоара им.

От името на пловдивчани съм длъжен да попитам как се харчат публичните средства, поверени на Управителния съвет на Фондацията, пояснява Тодор Кръстев.

Затова той ще настоява за отговор колко точно е размерът на осигурените средства, на какво основание се отпускат от бюджета на Фондация Пловдив 2019, след като не фигурират в утвърдената от Общинския съвет финансова програма и кой е взел решението.

Червеният съветник пита също защо Управителният съвет допуска финансиране на проект, който не е участвал в конкурсните сесии на Фондацията, и кой носи отговорността за това решение.

Искам хората, подкрепили това нормативно несъобразено предложение, да бъдат поименно изброени, уточнява Кръстев.

В заключение той пита и кои са експертите, дали оценка за естетическите стойности на проявата, която според сигналите не отговаря на критериите за събития в подкрепа на пловдивската кандидатура за европейска столица.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (10)

 • пловдивчани

  ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА ПОЗИЦИЯТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ТОДОР КРЪСТЕВ!!!

 • Марашлията

  Само така г-н Кръстев. Тази Фондация, май прави всичко възможно да провали Пловдив като столица на културата. Другият път внесете предложение да се смени целия управителен съвет.

 • 7x24

  Тези от БСП не могат ли да си се разберат в техните си ППО , ами трябва да занимават гражданите и съвета с разни питания?

 • ГРАЖДАНИ

  ДО 7Х24
  ТОВА Е РАБОТАТА НА ОБЩИНСИТЕ СЪВЕТНИЦИ ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ!!! А ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ПЛОВДИВЧАНИ Е СЪВЕТНИКА ТОДОР КРЪСТЕВ! ТОВА ПИТАНЕ Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СЪВЕТНИКА КРЪСТЕВ!

 • Джони

  Е, какво разбира от култура този , а и това с гражданите е нагласено, надали има хора, които ходят на приемни при този авантаджия и кръчмарски герой.

 • Марашлията

  Господин Кръстев разбира и от култура. И то много. Аз по-начетен човек, който се занимава с политика не познавам. А познавам много. Кой ли не съм возил.

 • Запознат

  Членовете на БСП много добре знаят как този плазмодий влезе по втория начин в листата на БСП и как дълги години правеше далавери с комисионни. Затова не го избраха за член на Градския съвет. Срам за БСП, по-добре не го показвайте, че се излагате.

 • Бояна

  ПОРЕДНАТА БЛЯСКАВА ПОЗИЦИЯ НА ТОДОР КРЪСТЕВ. ИСТИНСКИ ОРАТОР, КРАСАВЕЦ И ЛИЦЕ НА ПАРТИЯТА ВЕЧЕ МНОГО ГОДИНИ.
  ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ И НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА НЕРЕАЛИЗИРАНИТЕ КОМПЛЕКСАРИ ИЗВЕСТНИ САМО НА СЕМЕЙСТВАТА СИ.

 • Марашлията

  Браво, Бояна!

 • Ани

  Бояна, явно не познаваш въпросния господин или поне не достатъчно. В момента въпросът му за Фондацията е насочен срещу хората от БСП, които са вътре. Разчиства сметки, защото е долен и отмъстителен и по този начин руши авторитета на собствената си партия, която го е създала. Без нея той е кръгла нула и като юрист и като човек.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм