Уволнения в УМБАЛ за двама, умрели като кучета!

Автор:
Петък, 20 Ноември 2020 16:05
#УВОЛНЕТЕ КАНАЗИРЕВА! #УВОЛНЕТЕ КАНАЗИРЕВА!

Готови са първите резултати от вътрешната проверка в УМБАЛ Свети Георги ЕАД - Пловдив по повод случая със заснетите на видеоклип двама пациенти пред новооткритото КОВИД-звено, които впоследствие починаха.

В резултат на събраните материали и доклад на нарочната комисия, назначена от изпълнителния директор на лечебното заведение, към момента е установена вината на седем служители, които са извършили, респективно – допуснали да бъдат извършени, нарушения на реда за обслужване на пациентите и оказването на медицинската помощ.

В ход е процедура по уволнението на един административен ръководител, един лекар, двама санитари и един шофьор на линейка. Издадени са и две заповеди за наказание „Предупреждение за уволнение“.

Подпишете петиция за уволнението на главния виновник за хаоса в Пловдив и областта - Дани Каназирева, шеф на Областен кризисен и Областен медицински щабове!

Отнема минутка, спасява животи:

https://www.peticiq.com/dani-kanazireva-ostavka?uv=30501749&utm_source=fb_share&fbclid=IwAR0nrhP4InvxTMWJ-sDqpHqg3C5PcEoRhVkp8CgEzBXGfHPXPd7KDqO9ZGo 

Комисията продължава работата си, тъй като има още въпроси и обстоятелства, които подлежат на допълнителна проверка и изясняване.

От днес, също така в болницата се въвеждат още по-строги мерки за съгласуване на преместванията на пациенти от един стационар в друг.

Към предмета на проверката беше включен и подаденият сигнал, излъчен днес в телевизия „Би Ти Ви“, за пациента, починал на 18 ноември.

За окончателните резултати на вътрешната проверка ще бъде съобщено след нейното приключване, а материалите ще бъдат предавани на разследващите и контролните органи, ангажирани с подаваните сигнали.

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ - В ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • Махнете лъжкинята

  Просто уволнете областната! Стига е лъгала в София! Помогнете на лекари и медицински работници. На обикновените хора.

 • *

  Браво бе, страшни наказания! Та ние в момента се намираме във военно положение! На лекувача трябва да му се отнемат правата и заедно с другите саботьори - съд и затвор! Ех товарищ Сталин, товарищ Сталин! :(

 • читател

  отговори на: *

  И кой ще лекува ганглий? В момента мед. лица реално не могат да бъдат махани от здравната система. Глоби, съд и преместване, но на здравния фронт трябва да са.

 • *

  отговори на: читател

  Ами сега кой те лекува бе измъдалник? Пичлигарчета от инкубаторите по медицина, рехабилитатори, счетоводители и каквито там още ти дойдат наум! Ти на това лечение ли му викаш, анус пръдлив?! Никой от нищо няма респект, никой за нищо не е отговорен! Аз на това му казвам онархия! Свиршено е с тази жалка държавица!

 • читател

  отговори на: *

  Ганглий-тъпънар, дано не те пипне Короната, че тогава ще те видя какъв смелчага си. Глупак завършен! Ама тя Короната обича идиотите , та нищо чудно скоро да заплачеш отрепко едноганглийна из болниците.

 • *

  отговори на: читател

  Благодаря ти, желая ти същото, малоумнико! Едно обаче ще ти кажа драги: Който гроб копае другиму, сам влиза в него! А за болници не ми разправяй...аз отдавна съм там!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм