Пловдив да посрещне подобаващо Радев!

Автор:
Вторник, 22 Септември 2020 10:58
Пловдив да посрещне подобаващо Радев!

Румен Радев щял да пристигне днес в Пловдив в 18 часа. Това е втора визита на водача на метежниците в България в града на Българското Съединение.

На празника на Съединението на 6 септември неговите протестиращи боклуци направиха невиждано посегателство срещу държавността, като оцапаха най-българския празник.

Днес Радев е поканен от някаква измислена фондация, която щяла да кандърдисва младите лекари да остават на работа в България.

Очевидно е, че джумбушът, който ще бъде от 18 часа в частната зала С.И.Л.А., е чисто политически.

И там ще участват предимно наследници на червените кхмери, чийто родствени далавераджии са си живеели готино по време на комунистическия концлагер в България.

Въпреки това, хубаво е онези, които ще слушат захласнато лъжите на Радев, да се запасят с памперси и противоотровни медицински средства. Защото репертоарът на срамния президент бързо се изчерпва и финалът, който е един и същи през годините, е порой от отровни бълвочи,

В същото време много се надявам честните пловдивчани да посрещнат подобаващо метежник N1 в България и с вдигнат юмрук да му покажат, че няма право да гази с калните си цървули свещената земя на великия Пловдив.

Хубаво би било това да стори и кметът Здравко Димитров!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм