Въстанията на Европа и "въстанията ни"

Автор:
Четвъртък, 03 Септември 2020 18:39
Въстанията на Европа и "въстанията ни"

На 10 август 1954 г. президентът Дуайт Айзенхауер забранява със закон комунистическата партия в САЩ.

През 1956 г. избухва въстание в Унгария срещу съветската окупация. То е потушено по най-жестокия начин, като има грозни снимки на обесени унгарци на дулата на съветските танкове.

Въстание срещу съветския тероризъм избухва в Чехословакия през зимата на 1968 година.

В потушаването на недоволството участват армиите на всички соцстрани без Румъния

. България праща 30 танка и сухопътна войска.

През 1980 г. в Полша се създава профсъюзът "Солидарност", който се опълчва срещу комунизма. Три години по-късно лидерът на организацията Лех Валенса е удостоен с Нобелова награда за мир. А през 1990 година е избран за президент на страната.

И един кратък спомен от българския комунизъм.

През 1963 г. политбюро на БКП взема чудовищното решение България да стане 16-а република на СССР. За наш късмет Никита Хрушчов отказва нашите мераци.

На 26 април 2000 г. 38-ото народно събрание приема закон, който обявява комунистическия режим в България за престъпен. Този закон е обнародван в Държавен вестник, брой N37 от 5 май 2000 г.

Защо се връщам към историята?

Ами защото хората по света много отдавна са разбрали истинското лице на чудовищото, наречено комунизъм. Което за съжаление продължава и сега да се храни с кръвта на българите. На интелигентните хора е известно, че случващото се сега в София е дело на внуците и децата на комунисти, които сега се наричат социалисти. Ако започна да изброявам имената им, няма да ми стигне цял ден.

Няма да коментирам срамотиите, които се случиха миналата нощ. Но съм длъжен да дам думата на трима депутати от БСП, които са омазани с мръсотия много над лактите. И са типични представители на червената гнусотия, която продължава да трови въздуха в държавата. Дори това да са само онези 1 млн. и 300 000 честни българи.

Ето какво заявиха днес тези "социалисти".

РУМЕН ГЕЧЕВ. Това е онзи икономически министър в екипа на червеното правителство на Жан Виденов, който посред зима остави децата и възрастните хора без мляко и хляб, а домовете им без ток. Днес Гечев най-нагло заяви, че: "Виновни за напрежението по време на протеста е полицията, която избутвала младите хора и ги спирала да изразят справедливото си недоволство."

ИВАН ИВАНОВ.Този политически колос е уволнен като зам.-министър на МВР от премиера Пламен Орешарски само след 4 часа престой в министерството. Причината е, че е бил шеф на бандитската групировка СИК в Шумен. Или с други думи - 100-процентова мутра. Ето какво Ванката изплю тази сутрин:"Протестите снощи бяха справедливи и са предизвикани от ГЕРБ. Полицията действаше неадекватно. Направи много грешки".Наистина този поплювко е гений, след като само за 4 часа като зам.-министър започна да разбира какво трябва да е поведението на полицията.

ГЕОРГИ СВИЛЕНСКИ. Това е един голям сладур. Той е от най-верните помияри на Мадам Лъжа. Бившият на Деси Радев не се гнуси да целува навсякъде само и само да е плътно до Нинова. А в говоренето на идиотизми е ненадминат. Ето какво изтърси днес: "От полицията трябва да кажат имената на внедрените в протеста провокатори на ГЕРБ". Разбира се, имаше и други простотии, но не е нужно да ги споменавам. Защото няма никакъв спор, че този ненормалник наистина е повреден и опасно болен.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • Бойко

  РР страда от синдром на Решетников, който се лекува с едно ново лекарство "Гешев"!

 • Ваня

  ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ И ЖАНДАРМЕРИЯ!
  БЛАГОДАРИМ ВИ! РЕСПЕКТ!

 • Асен

  КРАЙНО ВРЕМЕ Е РЕВИЗОРО КОЙТО СЕ Е ЗАЕЛ КОНТРОЛА НАД ОТРОВНИТЕ БОКЛУЦИ, ДА ПРИБЕРЕ РУМЕН РАДЕВ В ТАКЪВ ДОБРЕ ИЗОЛИРАН КОНТЕЙНЕР

 • Николай

  Типично в стил БКП - Радев обвини Правителството за провокациите срещу полицията вчера! Този комплексиран човек жаден за Диктатура няма съвест и срам!

 • Мая

  Тази вечер обединителят на нацията не можа да скрие злобата си затова,че Премиера го НАДИГРА.

 • Филипова

  Кога Румен Радев ще посети в болницата пострадалите заради неговите призиви полицаи ?

 • Петър

  отговори на: Филипова

  Няма нужда.Нищото носи негативна енергия.

 • Елена

  отговори на: Филипова

  ИМА ЛИ ТОЛКОВА МОЗЪК ДА СЕ СЕТИ ? ПОНЕ ДА БЕШЕ ОТИШЕЛ ПРИ ПОЛИЦАИТЕ ВСЕ ПАК СА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ! ЩЕ СЕ МОЛЯ ДА МУ СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО СТАНА НА ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ !

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм