Борисов: Ще успокоим хората до 3 дни. Гузните бягат!

Автор:
Вторник, 11 Август 2020 13:34
Борисов: Ще успокоим хората до 3 дни. Гузните бягат!

Премиерът по адрес на Отровните: Двуличието ще ги плесне със страшна сила

До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира магистрала Европа тази сутрин. С него пътува и зам.-регионалният министър Николай Нанков.

За разлика от тях, дето събират CV-та, имаме да решаваме COVID-19, болници, зелена сделка, имаме толкова неща, които трябва да се подготвят, коментира премиерът.

Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят, каза още Борисов.

Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кого ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влязат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати? - попита риторично той.

Борисов коментира скандалния запис на Христо Иванов за Маджо:

Не ги коментирай, Нанков, поименно, защото това за тях е комплимент. Аз на един мой министър бивш, само като му видях гузната физиономия, уплашена, и как вика "бягай, бягай, бягай"... Той знае какво прави много добре. Двуличието ще ги плесне със страшна сила. Всичко рано или късно излиза наяве. Ама такова оправдаване, бягане... Той само да се погледне, защото аз му го препратих. Тази физиономия казва всичко, оправданията са ненужни. Гузната физиономия не можеш да я оправдаеш и всички видяха, коментира Борисов, а зам.-регионалният министър Николай Нанков добави, че от вчера Иванов е сменил версията си по темата шест пъти.

Ето какво още каза премиерът Борисов по време на инспекцията:

Никога не съм следвал максимата: Бий, за да те уважават“, а „Уважавай, за да не те бият“! Има справедливи искания на протеста и ги чувам, те се открояват силно.
Отново се обръщам към българите по кръстовищата: не очаквайте агресия от полицията или да отстранят палатките. Тези кръстовища, градът, държавата не са за Бойко Борисов. Те са на всеки данъкоплатец.

Пътуваме по новата АМ „Европа“ за Калотина. Радвам се, че протестиращите тръгнаха по магистралата - доскоро двупосочен паважен път. Дразнят се, че показвам магистралите, но това е труд, това е много работа. Тук са данъците на хората, инвестирани в инфраструктура. Имаме много какво да показваме още. До ноември предсрочно ще бъде готов участъкът на АМ „Европа“ от Драгоман до Сливница.

Борбата за повече европейски средства, справяне с икономическия колапс заради коронавируса, Зелената сделка, влизането в Банковия съюз – всичко това бяха все тежки решения. Поехме отговорност и ги взехме. Останалото е ясно и е разписано в закона – правото на протест и кога да има избори.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • бай Ставри

    Празни мисли на един празен човек. Само едно става ясно от бръщолевенията му, че ревнува Христо Иванов от Маджо. Такова дъно е тази държава, че няма накъде повече. Мутри и престъпници по цялата верига на управлението - до най-високо ниво.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм