Асен Генов към Отровните: Вие сте идиоти, обявете ме за гербер!

Автор:
Четвъртък, 30 Юли 2020 12:54
Асен Генов към Отровните: Вие сте идиоти, обявете ме за гербер!

Едно от лицата на протестите през 201 година - Асен Генов, публикува остър коментар срещу Отровното трио Бабикян, Минеков и Хаджигенов, които продължават с неизвестно финансиране (палатковият лагер пред Министерски съвет и на Орлов мост е закупен от един и същи производител - засега е неизвестен купувачът), в профила си във Фейсбук.

Ето какво пише Генов:

”Бабикян, Минеков, Хаджигенов... Чуйте сега какво ще ви кажа. Моментално призовете хората да не правят тъпанарщини (ползвам речника на премиера съвсем съзнателно), ако не искате да помогнете на Борисов да завърши мандата.

15 души (преброих ги лично) на кръстовището пред СУ не са барикадата на същото кръстовище през 1997 (нали правилно си спомням, че имаше такава през Виденовата зима?) 15 души в делничен ден на обяд, когато всички са на работа. Това е лудост.

Ченгетата стоят отстрани, поне двойно повече и кротко фасилитират "общонационалния" протест на 15 души. Какво си мислите, че печелите? Симпатии? Подкрепа? Булшит! Съвсем скоро стотиците, вероятно хилядите, чийто ежедневен ритъм са объркали тези 15 души, ще ви псуват, независимо от остроумието и бабаитлъка ви.

Не защото не искат оставката на Борисов и Гешев, а защото обърквате ежедневния им ритъм с очевидно неадекватни действия.

Поне да бяха изпълнили асфалта. Не. 15 души буквално. Цифром и словом: петнадесет.

За чий ви е (да ползвам пак конструкциите на премиера) да изнервяте хиляди с действията на 15 души?

Вечер е различно (не говоря за смисъл, а за визуално въздействие. Армане, нали си експерт пиар? Мисля, че ме разбираш отлично).

Тогава стотици изпълват едно или друго кръстовище.

Преди дни една жена чакаше в колата си пак там, пред СУ. Съвсем приятелски ѝ обясних, че няма смисъл да чака. Да обръща и да се връща по обходен маршрут. Тя обаче ме изненада: аз искам да седя тук (беше около 20-21:00 ч.), защото подкрепям протеста.

Тогава и СУ, и Орлов мост бяха видимо пълни с народ.

Днес не беше така. 15 души пред СУ и поне двойно повече полиция.

Това, сигурен съм, че ме разбирате, е контрапродуктивно.

А пиарите на ГЕРБ в момента отварят 30-годишно шампанско в чест на успешно завършилия (за първи път) 3-ти мандат на премиер-нападателя на Бистришките тигри.

Заради вашата глупост и упорство да се изживявате като лидери и идеолози. Ако не проумеете това, рискувате да си спечелите все по-растящо неодобрение. Не към каузата, а към начина, по който я комуникирате.

А сега ме обявете за гербер.”

Заглавието е на редакцията на Plovdiv-online. Позицията на Асен Генов споделяме напълно.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Тримата глупаци, могат да обявят Май Манолова за глупачка, за да попълни фимчето - тримата глупаци и глупачката...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм