"Тоя лумпен Влади" отговаря на Черепа

Автор:
Вторник, 14 Юли 2020 14:36
"Тоя лумпен Влади" отговаря на Черепа

"Тоя лумпен Влади!", както Васил Божков нарича финансовия министър Владислав Горанов в оповестена днес от Прокуратурата кореспонденция с БСП депутата Александър Паунов и с журналиста Огнян Стефанов и в която Черепа сам признава как и с колко финансира и режисира протестите, и какво иска от тълпата, президента Радев и хората, с които съставя план за държавен преврат, отговори задочно на избягалия в ОАЕ бизнесмен.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ОПОВЕСТЕНИТЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЗАПИСИ - В ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Оставка на правителството няма да има, вотът на левицата за недоверие към кабинета няма да е успешен, категоричен е Владислав Горанов.

Не сме видели нито една по-добра идея от тези, с които ние през последните няколко години изпълняваме нашата управленска програма, каза той.

Точно в деня, в който еднозначно всички държави от Еврозоната потвърдиха нещо, което 19 години не се е случвало, че България може да бъде част от Еврозоната, точно в този момент, в който получихме 100-процентова легитимация за финансовата политика на държавата, не приемат исканията за смяна на сегашното управление, добави Горанов.

Тези, които настояват точно сега, месеци преди редовните избори, да вкараме страната в политически катаклизъм без да дават реална алтернатива на сегашното управление и без да минем през легитимни избори, не мислят за доброто и просперитета на българската държава, категоричен е той.

ВАСИЛ БОЖКОВ ВЕЧЕ Е ОБВИНЯЕМ ПО ГЛАВА I ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ЗА ГОТВЕН ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ /ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА/ - ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

СЛЕД СКАНДАЛА И ОБВИНЕНИЕТО, БСП ПОБЪРЗА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ДЕПУТАТА СИ АЛЕКСАНДЪР ПАУНОВ.

Корнелия Нинова обясни, че чатовете на Паунов с Божков по никакъв начин не ангажират БСП, но депутатът ще бъде отстранен от парламентарната група на лявата партия.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  За такива обвинения дубайските шейхове ще натоварят в багажното на първия самолет пияния и ненормален Череп - адепта на протеста на дебилите. :):):)

 • хаха

  А тоя лумпен Черепа кога ще го докарат, хептен ще се дрогира и впиянчи в емирствата:):):)

 • хаха

  Сега чета в записите, че се нарича сам себе си "боец", сигурно е измислил и финансирал и онези лумпени от "Боец":):):)

 • читател

  отговори на: хаха

  Онзи получава и от Черепа копейки и рубли от Путеин. И утре Боец ще прави мининг! Въпросът е къде? Пред НС и на плаца на Г.М. Димитров.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм