Борисов: Готвят се да запалят Партийния дом

Автор:
Неделя, 12 Юли 2020 08:27
Борисов: Готвят се да запалят Партийния дом

Радев не го боли, че се лее кръв на полицаи!

За готвено брутално посегателство от страна на провокатори сред протестиращите, алармира премиерът Бойко Борисов на извънредно изявление.

„Искат да строшат Министерски съвет, това ли е демокрацията? Да го строшат. Да строшат "Тракия", да строшат метрото. За това ли да дадем оставка?“, заяви премиерът.

„Пазете се, не проливайте кръв, пазете се. Петима са вече ранените полицаи“, призова Борисов.

Той обяви, че остава на власт, защото предстоят тежки месеци заради кризата с коронавируса.

„Да влизаш със служебно правителство през задния вход не е демократично. Моята глава чупете колкото искате, но не нападайте тези момчета и момичета полицаите. Винаги съм уважавал всеки един протестиращ, винаги съм се срещал с тях. Пандемията се развива със страшна сила, а ние сякаш забравяме за нея. Предстоят ужасни за икономиката и финансите години. Доходите ще намаляват заради пандемията“, предупреди той и попита с какво са подразнили вчера.

„Влязохме сред най-развитите държави. Изсветлихме финансите, изсветлихме банковата система“, изброи министър-председателят.

Той подчерта, че никоя партия не може да удовлетвори всички партийни пристрастия.

„Една партия я харесват 30-40%, това е демокрацията. Само след месеци ще са изборите. Виждам че Радев не го боли, че се лее кръв на полицаи, че се хвърлят бомби по тях“, подчерта Борисов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм