Радев: Имам дрон, не съм влизал в спалнята на премиера

Автор:
Четвъртък, 18 Юни 2020 12:25
Радев: Имам дрон, не съм влизал в спалнята на премиера

Президентът Румен Радев, който бе обвинен вчера от премиера Бойко Борисов, че го следи в личната му къща с дрон, обяви, че фантазията му все пак имала някакъв предел.

Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки евра. Вижте, в момента има един нелеп сценарий - да се отклони вниманието от най-големия въпрос, а той е един: дали тези снимки са някаква манипулация, постановка, дали записът е монтаж. Това е въпросът. Не мога да тълкувам всичко, изречено от господин Борисов, защото за разлика от него моята фантазия все пак има някакъв предел, каза днес Румен Радев.

Крайно недостойно е отново да се лепят петна по службата НСО, хората там не го заслужават. Защото това са професионалисти с висок морал. НСО охранява извън сградата, но когато домакинът реши да допусне гости вътре, той носи цялата отговорност за тези гости. Всякакви версии са възможни, лично за НСО аз не вярвам, добави той.

Никога не съм изразявал желание за служебен кабинет. никога не съм казвал „свиреп кабинет“. Любопитен – да, но свиреп – не, каза Радев.

Той обяви, че ще наложи частично вето на промените в закона за МВР.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • читател

  Импийчмънт за Радев!!! Нарушава коституцията на РБ, следейки човек без негово разрешение...

 • читател

  Бомбето Радев ще се окаже най-големият идиот, който сме имали в политиката. Най-вероятно китайският дрон е пълен с чипове за подслушване, а тъпият пенсиониран шофьор на самолет сам си вкарва микрофоните в задния двор. https://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x360/Mar2018/2111585309.jpgКъм уреда!!!

 • читател

  — Не, аз не говоря английски, но аз свиря на флейта.
  Бр. Нушич.
  Нашето бомбе в политиката Радев, говори с логика на неграмотен дебил - "Имам дрон, но не съм влизал в спалнята на премиера?!?"
  Че, кой пита влизал ли си в спалнята на премиера или в спалнята на жена си ген. Деси? Шпионираш ли премиера на България с китайски дрон, вероятно бъкан с електроника за подслушване?
  Туй е въпросът...

 • читател

  Китайският дрон още ли е у Радев?!? Шофьорът на самолет Радев застрашава националната сигурност с този Китайски /Троянски/ дрон, шпионирайки дори мин. председателя на България. Спешна проверка на китайския дрон в лаборатории на НАТО!

 • читател

  Както винаги Президента е точен, ясен и ироничен! А мутрака Борисов го е страх вече и от собствената му сянка! Прочие, време му е да си ходи, защото не може за всички провали около него, все някой друг да е виновен! Падението му ще е жестоко!

 • читател

  отговори на: читател

  Дебил, ходи да помагаш на шофьора на самолет Радев, преквалифицил се в шофьор на дрон. Такъв дебилизъм няма никъде по света. Президент да се занимава с дрон, с който да шпионира министър председател. Жалко че ББ не е отстрелял дрона.

 • читател

  отговори на: читател

  Аз не мога да се начудя, защо Бойката вдига толкова шум?! Ами дрона на Радев му напълнил чекмеджето с евро! Че какво по-хубаво от това? Сега поне знаем, че не е само с един зайчарник в задния си двор! Ех, що не ми прати и на мен президента Радев един такъв дрон, той има вероятно цяла работилница! Хи, хи, хи...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм