Калина Андролова: Радев е пълен кретенизъм!

Автор:
Петък, 01 Май 2020 17:55
Калина Андролова: Радев е пълен кретенизъм!

Някогашните юмруци на протеста днес държат смартфони и изливат недоволството си в социалните мрежи. Това не може да промени обществото, обръща се Радев към народа.

Още не съм срещала политик по света, който да ПРИЗОВАВА ЗА БУНТОВЕ, докато е във властта. Щото и президентската власт също е власт. Това не е популизъм, това е извън допустимото политическо говорене. Може да си добър политик, може да си лош политик, може да си скучен, корумпиран или пък глупав политик, но не може да си луд политик! Този човек е опасен за нацията. И това не е шега. Ако този се появи в изпълнителната власт, жална ни майка какво ще се случи? Пълен кретенизъм.

Статус на лявата интелектуалка Калина Андролова във Фейсбук по повод първомайското обръщение на президента Румен Радев към българите

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Слай

  Само едно не мога да разбера. Тая дето ежедневно плюе по Радев, защо си пуска снимка от преди 20 години. Само това показва колко е непочтена. Човек почне ли да крие визията си, има нещо гнило в него. А от тази миризмата се усеща от километри.

 • читател

  отговори на: Слай

  Слай, е ако нова снимка ти помогне ето... https://lh3.googleusercontent.com/proxy/roty5fNEVsJy9GP4O5LA217lsAnIWRvBzjgFK91n3lxK1gTXqntfKAtEnl51K4th5od03AW7Xm-9Pg6W_bh0MecqjzeI0rKCI9I0Whr1BV6yAMRBXD_6O0_Z6uW65iZ---rp1Qmf3YTypntt6YiwOMNgVMHVtS3Tpk7Bsvd_wWgqNgy1PNzfcQETVJnewsxOOyJXPj1ZbOHolBiRgRe-IlDNU9BZMTuHcEOLbPsbrfM
  Ако искаш и на мъжа и русофила Волгин... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSzZ8cgJKe90MCR4kQIZ6vk5yauLq1fol43NKe3uS1JB2wy0QxC&usqp=CAU
  По същество нещо кажи за простотиите на Радев.

 • читател

  Към уреда! https://sliveninfo.bg/wp-content/uploads/2018/03/Image_6759189_1128.jpgИ цяла вечер висене с главата надолу и г... нагоре, за налълване с крэв на празната, куха, бетонна шофьорска кратуна.

 • читател

  отговори на: читател

  Мръсна украинска сволач! Вашия циркаджия да не е по-стока? Като не хареаваш Радев - оди си удома, па чекай демокрация! Ей многа дебил в етот кочина...больше 80 %! Ти оказался прав професор!

 • читател

  отговори на: читател

  Ей, неграмотен дебил, оправи си българо-руския, тъпа руска подлого...

 • "читател" = това е байБАЮ!

  отговори на: читател

  КенефОнЛАЙН има Чукча"читател" който се оказва -както отдавна прозираше- самият БайБАЮ, Чукча"ПИСАТЕЛ", хазяинът на сайта. Сам си говори, кряска и надвиква за да изглежда, че някой се интересува и уж участва. Известно време подозирахме СРАтев, негов подгъзник, но напоследък г-нът отсъства - деградирал, впиянчен или изгладнял - пАри нЕма, действай!
  Зад МАСКА "АНОНИМНОСТ" претенциите за приличие и почтеност, разум и равновесие биват изоставени и настъпва улична патаклама; ДЕБИЛ за връзване, ама не от "столични" психиатри, а от СОФИЙСКИ, Четвърти километър.
  Журналистика!
  Поласкан, че г-ца Иванова го нарече Журналист -докато он си е само Чукча"Писател", съчинител на измислици и фантазьор, милият "читател" клъвна въдицата без да се загащи и ... ОТГОВОРИ:
  https://plovdiv-online.com/dokumentirai-miga/item/106979-ot-dnes-raboti-laboratoriya-za-covid-v-mbal-palmed
  оти он е Знаещ, от По-Първите Хора, ПолитБюро на САРБ (Селянки за Амер.Р.Б., бивши "Граждани.." =ГЕРБ)
  Като бълва и се дави в безсилна истерия с клишетата, байБАЮчитател не оспорва, нито възразява ПО СЪЩЕСТВО. Прави сме, значи!
  Кеф!
  Пък от друга страна го съжаляваме за денонощното дежурство в КенефОнЛАЙН без да каже нищо съществено =само клишета!
  =И ТАКА МАСКАТА МУ ПАДНА=

 • читател

  отговори на: "читател" = това е байБАЮ!

  Хапчета и елекротошоковете, Бандерова, не пропускай, дебил откачен!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм