Кметът Здравко Димитров към медиците: Благодаря Ви!

Автор:
Вторник, 07 Април 2020 12:09
Кметът Здравко Димитров към медиците: Благодаря Ви!

Кметът Здравко Димитров поздрави медицинските специалисти в Пловдив по повод техния професионален празник, който се отбелязва днес, 7 април - Световният ден на здравето.

„В този труден за всички момент изразявам подкрепата си и огромна признателност към здравните работници и всички, които са на първа линия в борбата с COVID-19“, се казва в обръщението. В него кметът подчерта и огромната роля на всички лекари и здравни служители, за тяхната самоотверженост в мисията им да спасяват човешки животи.

Той изказа и огромна благодарност за професионализма, за човечността и отговорността, като не пропусна да спомене и техните семействата.

„От името на всички граждани благодаря на пловдивските медици, затова че не са при семействата и децата си, а са посветили времето и грижите си на нуждаещите се. Благодаря Ви за човечността и отговорността, с която подхождате към създалата се ситуация. Всички ние сме с Вас и Ви подкрепяме!”

Ето и пълният текст:

Днес отбелязваме Световния ден на здравето и професионалния празник на здравния работник.

В този труден за всички момент изразявам подкрепата си и огромна признателност към здравните работници и всички, които са на първа линия в борбата с COVID-19.

От името на всички граждани благодаря на пловдивските медици, затова че не са при семействата и децата си, а са посветили времето и грижите си на нуждаещите се. Благодаря Ви за човечността и отговорността, с която подхождате към създалата се ситуация. Всички ние сме с Вас и Ви подкрепяме!

Пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве и силен дух!
Честит празник!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм